KiskereskedelemKiskőrös

Trend Padlók Kft

A TrendPadlók melegburkolatok kiskereskedelmével foglalkozik

A Trend Padlók meleg burkolatok kiskereskedelmével foglalkozó üzlet.Két bemutatóteremmel és egy webáruházzal.

Üzleteink Baján és Kiskőrösön találhatóak.

Kínálatunkban szerepelnek a laminált padlók, faparketták, vinyl padlók, padlószőnyegek, középszőnyegek, tapéták, függönyök és karnisok. Fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek csakis kiváló minőséget adhassunk. Ezért is dolgozunk csak olyan forgalmazókkal és gyártókkal akik ezt képviselni tudják.

Miért lettél vállalkozó?

Az üzletvezetés és padló eladási tehetségünk már tinédzserkorunkban megmutatkozott, hisz akkoriban élveztük, hogy a szüleink által vezetett első bajai szőnyegáruházban imádtunk bent lenni és a betérő emberekkel társalogni, segíteni nekik a megfelelő választásban.Mára így már padlótanácsadással, lakberendezési ötletekkel, kivitelezési munkálatokkal lebonyolításával támogatjuk ügyfeleinket, és ha valaki elmondhatja magáról, hogy azt csinálja, amit szeret, akkor azok MI vagyunk!

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Termékeink:laminált padló, faparketta, vinyl padló, padlószőnyeg, kész szőnyeg, tapéta, függöny, karnis, bútorszövet, falburkolat.

Szolgáltatásaink: tanácsadaás, tervezés, kivitelezés.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Mi nem csak termékeket értékesítünk, hanem egy családias és valós életérzést nyújtunk ügyfeleinknek. Fontos számunkra, hogy a megkötött üzlet mind két fél számára gyümölcsöző legyen. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a személyes kapcsolat, kapcsolódás az ügyfelekkel, vásárlókkal, mindennél többet jelent a mai világban. Mi arra vagyunk büszkék, hogy ezt tudjuk nyújtani az ügyfeleinknek!

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Nagyon nagy jelentősége van az digitális és online eszközöknek a vállakozásunkban. Egyrészt a mai világban fontos az online megjelenés(honlap).Az ügyfeleink 95%-ban ez miatt találnak ránk.