MarketingBudapest X.

Chatbee

Chatbot fejlesztés és Messenger marketing

Olyan frankó vállalkozóknak és cégvezetőknek segítek, akik szeretnék kimaxolni az online ügyfélszerző kampányaik hatékonyságát. Ha eleged van abból, hogy az e-mailjed 68%-át el sem olvassák (már ha van email listád) és minden érdeklődőnek ugyan azokat a kérdéseket kell megválaszolnod, akkor a legjobb helyen vagy.

Benkő Bence vagyok, chatbot fejlesztéssel és Messenger marketinggel foglalkozom.

Amiben tudok neked segíteni, ha van webáruházad, vagy bármilyen közösségi média megjelenésed, amit fel szeretnél turbózni:

✔️ Messenger és e-mail lista építése gyorsan, számodra releváns emberekkel, szegmentálva!

✔️ Termékeid, szolgáltatásod interaktív bemutatása, hogy rögtön kedvet kapjanak a vásárláshoz!

✔️ Automatizált ügyfélszolgálat kiépítése Messengeren belül, hogy ne neked kelljen a gyakori kérdéseket megválaszolni!

✔️ Messenger marketing kampányok kivitelezése, amivel újra vásárlásra ösztönözzük a meglévő követőidet!

✔️ Weboldaladon egy chatablak kialakítása, benne az itt felsorolt chatbot funkciókkal, hogy a vevőid éjjel nappal kapcsolatba tudjanak lépni a vállalkozásoddal!

Készen állsz felpörgetni a vállalkozásodat? 🚀

Miért lettél vállalkozó?

Elsőéves egyetemistaként fogalmazódott meg bennem a Chatbee ötlete, ráadásul pont egy tanórán. Úgy döntöttem, hogy nem szeretném ugyan azt az utat bejárni, mint minden más szaktársam, akik az egyetem második évében elmennek egy multi céghez gyakornokoskodni (bár ezzel sincsen semmi problémám). Ehelyett inkább Gary Vaynerchuck tanácsát fogadtam meg, aki azt mondja, hogy a 20-as éveink elején kell elképesztően kockázatos döntéseket hozni és belekezdeni olyan szerelemprojektek megvalósításába, amik már régóta mozgatják a fantáziánkat. Nekem a Chatbee és a chatbot fejlesztés egy ilyen szerelemprojektként indult. Most, már szakállas másodéves gazdaságinformatikus hallgatóként elmondhatom, hogy talán életem egyik legjobb döntése, hogy belekezdtem. Szeretem csinálni a munkámat és jó érzés látni, amikor egy közös együttműködés során az ügyfeleim is elégedettek.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Bevételre kihegyezett, párbeszéd alapú értékesítési tölcséreket építek Messengeren.

Készítek komplett ügyfélszolgálati és értékesítői chatbotokat, de emellett indítok chatbotos kampányokat is Facebookon, ami a hagyományos kampányokat a földbe döngöli.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Már arra is büszke vagyok, hogy ilyen fiatalon megtapasztalhatom, hogy milyen is vállalkozni. Büszke vagyok arra, hogy olyan családban nőttem fel és olyan barátaim vannak, akik ezen az úton engem végig támogattak és amikor úgy éreztem, hogy feladnám, tovább rugdostak. Arra is büszke vagyok, hogy teljesen egyedül sikerült egy igényes arculatot felépíteni a még egyéni vállalkozásomnak, a weboldalt beleértve. Nagy boldogsákkal tölt el, hogy olyan cégvezetőkkel dolgozhatok együtt és segíthetem a céljuk elérését, akikkel utána baráti kapcsolatot sikerül kialakítanunk és visszatérő, hosszútávú ügyfelekké válnak és olyanokat felemelő dolgokat mondanak rólam és a szolgáltatásomról, amitől néha már zavarba jövök.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A vállalkozásomhoz kapcsolódó minden munkát a laptopomon végzem el, tehát ezek a digitális eszközök és online megoldások nélkül én nem is csinálhatnám azt, amit szeretek. Nem építhetnék chatbotokat és messenger kampányokat.

A weboldalamon lévő chatboton keresztül (is) kapcsolatba tudnak lépni velem az érdeklődők, de akár a hagyományos contact formon is eljuttathatják hozzám a kérdésüket. Utóbbi időben, a vírus miatt már személyesen sem találkozom az ügyfeleimmel, hiszen online mindent meg tudunk beszélni és a szerződést is teljesen érintésmentesen kötjük meg.