MarketingEger

Online Forgalomnövelő Kft.

Marketing tervezése és kivitelezése

Dajka Gábor vagyok, marketingszakértő, business coach, az Online Marketing és Pszichológia könyv szerzője. Az elmúlt 13+ év alatt sok vállalkozásba nézhettem bele, így széles látóköröm van. Személyiségjegyeim közé tartoznak többek között a jövőorientáltság, a belső kontroll és a belső motiváció, melyek által hatékony vagyok az üzleti életben is.

Miért lettél vállalkozó?

17 évesen én már saját cégről álmodoztam, mert volt egy csomó vállalkozási ötletem. Marketinges viszont soha sem szerettem volna lenni, mert akkoriban elit szakmának számított, ezzel szemben a barátaimat mindig azzal fárasztottam, hogy az utunkba eső üzletekkel mi a baj, hogyan csinálnám máshogy. 2009-ben megismerkedtem a Google AdWords-szel, 2013-ban pedig már pár százezer forintos kampányokra felügyelem, és piacvezető ügyfeleim is voltak. Még abban az évben indítottam el a híroldalamat, amire feltettem a Google AdSensét, amin keresztül reklámokat jelenítettem meg az oldalamon, és voltak olyan napok, amikor 5-600.000 Ft jött össze kattintásokból. Tudtam, hogy a vállalkozói élet nekem való.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Google Ads és Facebook kezelésével, oktatásával, valamint bérelhető webáruházak készítésével.

Mostanában a business coaching és a marketing-tanácsadás ötvözetét is kérik tőlem a vállalkozók. Szeretnék ha oktatnám a marketinget és közben segítek is nekik üzleti döntéseket is hozni.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A partnereimet általában évekig meg tudom tartani, illetve ha elég erő van a vállalkozóban, akkor elég magasra tudom emelni a piacon betöltött szerepét.

Büszke vagyok arra, hogy 2021-ben nagyobb vállalkozói körökben elkezdtem terjeszteni a reklámpszichológia jelentőségét marketingben, és ennek köszönhetően egyre több vállalkozó ismeri fel ennek a jelentőségét. Egyre több a tudatos cégtulajdonos, akik már tudják, hogy a marketing a pszichológiára is épül.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Alapvetően az online térben zajlik a munkám legnagyobb része. Ha nem lennék online, nem is működhetnék.