MarketingBudapest XIII.

ProSign

Cégek marketing stratégiájának tanácsadása kivitelezése

2004 óta foglalkozunk vállalkozások és szállások online megjelenésével. A felületeket egymásra építve, szorosan együtt dolgoztatva állítjuk a vállalkozás szolgálatába, hogy közösen dolgozzanak az ügyfelek megszerzéséért és megtartásáért.

Szállások online marketingje egy kiemelt területünk, ugyanúgy mint a lokális online marketing, aminek magyarországi meghonosítójaként írtuk be magunkat a marketing világ történetébe.

Szállásoknak egy vendég foglalási szokásait alapul vévő rendszert állítottunk fel, ami már az álmodozás fázisában bekapcsolódik és támogatja a foglalásokat legyen az közvetlen vagy direkt. Az ország egyik legnagyobb turisztikai szakmai közösségét építettük ki, ahol a tagok hasznos információkat kapnak és megoszthatják egymással tudásukat is.

Lokális marketing eszközrendszer hazai kidolgozójaként olyan vállalkozásoknak nyújtunk szolgáltatást, akik a környékükön, vagy környékükre kereső embereket szeretnének elérni, akik az ő szolgálatatásukat keresik. Tesszük ezt többek között a Google Cégem felület és a lokális keresőoptimalizálás segítségével.

Miért lettél vállalkozó?

Függetlenség és a saját stratégiának kidolgozása, a tudás átadásának öröme vezérel. Szeretem, hogy a saját elképzeléseimet tudom megvalósítani és magam köré hasonlóan gondolkozó embereket tudok gyűjteni.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

- Online tanácsadás

- Lokális marketing

- Online jelenlét kiépítése

- Google Cégem fiókkezelés

- Keresőoptimalizálás

- Weboldal stratégia

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Szerencsém, hogy már 2004 óta gyűjtöm a tapasztalatokat, így végigkövethettem az online világ fejlődését. Büszke vagyok rá, hogy ezt kihasználva átlátom ezt a területet így átfogó tanácsokat és stratégiát tudok készíteni, teljes témákat lefedő szolgálatatást tudok adni.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Igyekszem a digitális eszközöket kihasználni, minden online felületen jelen lenni és olyan szoftvereket használni, amik megkönnyítik a mindennapos munkát.