MarketingBudapest XVIII.

Voila Pictures

Film, videó, animáció, fotó, reklám és egyéb média gyártása

www.voilapictures.hu

Forradalmasítjuk a médiát!

Film/TV/Animáció/Reklám/Online/Videoklipp/Esemény/Esküvői videó/Zene/Grafikai kivitelezések, bármi, ami média, mi megcsináljuk!

A Voila Pictures egy budapesti film és videó produkciós cég,

melyhez tartoznak ügynökségi és projekt menedzsment divíziók is.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy 2008-as indulásunk óta, több mint 500 prudukcióval a hátunk mögött, olyan világsztárokkal forgattunk együtt,

mint Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn, Ari Aster és Tim Miller

csak hogy néhány nevet említsünk, de a számos világsikerű Film és Tv Sorozat, mellett munkálkodtunk hazai projektekben is.

A brand története:

A Voila Pictures brand-et Orbán Gergely alapította 2008-ban, amikor is saját referencia munkáinak, melyeket az első időkben egyedül készített el; egy felismerhető, egyedi márkát hozott létre.

Karrierje során megismert kreatív, önálló, professzionális alkotókat dolgozott, akiket bevont a cég projektjeibe, így a cégen keresztül más alkotókat hívtak az újabb munkálatokba és így vált egy professzionális alkotói közösséggé.

A cég lépésről-lépésre jutott el odáig, hogy állandó, elégedett megrendelőik legyenek, és önálló vállalatként működhessen folyamatos gyártás mellett.

Mostanra teljeskörű gyártással, utómunkával, fotó és design kivitelezéssel is foglalkozik, azaz mozi, televízió, esemény, animáció, online, esküvő és egyéb videókkal, média anyagokkal.

Számos prominens, közkedvelt cégnek, szervezetnek készített már filmeket, videókat mint pl. a Magyar állami Operaház, Erkel Színház, MTA Energiatudomyányi Kutatóközpont vagy a Hévíz Turizmus Marketing Egyesület.

Sajátgyártású mozifilmmel is rendelkezik, melynek címe R.E.M., egy teljes estés sci-fi/thriller, ami többek között a Diák Filmszemle Kiemelkedő Művészi Teljesítmény díját nyerte el.

Miért lettél vállalkozó?

A film és videó készítés kisgyerek korom óta a hobbim, szakmám és életcélom.

Azért lettem vállalkozó, hogy ne korlátozzon a kreatív szabadságomban az alkalmazotti munkakör.

Ahhoz, hogy változatos, kihívásokkal teli maradhasson a munkám életem végéig ez volt az egyetlen út.

Ahhoz, hogy valami igazán értékes, maradandót hagyhassak magam után a szakmámon belül, egy céget kell építenem.

Csak ebben látok potenciált arra, hogy idősebb koromra olyan passzív jövedelmet termeljen, hogy ne legyen gondom a nyugdíjra.

Nem létezik "biztos" állás manapság, bármi megtörténhet a legprominensebb cégekkel is. Inkább dolgozok heti nyolcvan órát a saját álmomon, mint negyvenet a másén.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Film, TV, Animáció, Reklám, Online, Videóklipp, Esemény, Esküvői videó, Zene, Grafikai kivitelezés, bármi, ami média.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A brandet 2008-ban kezdtem el építeni, és 2016 óta működünk KFT-ként. Büszke vagyok arra, hogy a fiatalkori álmom lassan valósággá vált; évről - évre fejlődünk, amiből látszik, hogy működik az elképzelés. Büszke vagyok arra is, hogy minden nehézség ellenére soha nem adtam fel, és a kitartásom mindig megtérült.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Az ügyfelekkel, stábbal való kapcsolat tartás, az elkészült vagy félkész média anyagok küldése, számlázás, marketing tevékenységek és sok minden más is mind online történik, így számunkra elengedhetetlen a gyors internet le és feltöltési sebesség szempontjából egyaránt.