OktatásBudapest VI.

Dóra Svéda

Emberek és csapatok fejlesztése

A Coachingcentrum coachképzéssel, fejlesztéssel és coachinggal foglalkozik. Prémium szakmai platformot és közösséget hoztunk létre coach szemléletű vezetőknek és coachoknak. Úgy tartjuk, hogy a coach legfőbb eszköze önmaga. Coachok új generációját képezzük, továbbá azokat a vezetőket, akik szeretnék elsajátítani és alkalmazni a coaching eszköztárát és módszereit. Egyéni és csoportos coachingokat vezetünk, a Coachingcentrum értelmezésében a coaching a gondolkodásunk megváltoztatását, új gondolkodási sémák létrehozását jelenti egyéni beszélgetésekben, csoportokkal, vagy vezetőkkel. A coaching definíciója a mi olvasatunkban: tartós pozitív változások elősegítése a gondolkodás javítása révén. A coaching az ügyféllel való partneri együttműködés egy olyan gondolat- ébresztő, provokáló és kreatív folyamatban, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy a legtöbbet hozza ki önmagából személyes és szakmaiszempontból is.

Készségfejlesztő tréningmegoldásainkban is hasznosnak tartjuk a coachingszemlélet megjelenését az új készségek beépülése érdekében: a változás melletti elköteleződést, a saját erőforrások mozgósítását, a cselekvési terv kidolgozását, a változtatás fenntartásának támogatását.

Miért lettél vállalkozó?

Szenvedélyből alapítottuk a vállalkozásunkat, egy szakmai közösségből alakultunk céggé, ahol hasonló szemléletű és értékrendű emberek dolgoznak.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Coaching

Tréning

Wokshop

Vezetőfejlesztés

Teamcoaching

Szervezetfejlesztés

Facilitálás, moderálás

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Arra vagyunk büszkék, hogy egy teljesen telített piacon tudtunk új szereplőként minőségi szolgáltatásokat felépíteni.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Egyéni coachingfolyamatok többségét online platformokon folytatjuk, nagy tömeget elérő tréningeket vállalati ügyfeleink számára online tartunk. Háttérfolyamatainkat (ügyfélkezelés, projektmenedzsment, pénzügyi menedzsment) is online eszközök segítik.