OktatásVárpalota

Sakk-Logosz Szabó Kft

Logika fejlesztés elsősorban sakk oktatással

Cégünk 2014-ben alakult családi vállalkozásként, amelyben gyermekek képességfejlesztésével foglalkozunk. Munkánkat egy szakmailag kidolgozott és szerzői jogilag védett program alapján végezzük, a foglalkozásokat vezető kollégáinkat pedig ez alapján folyamatosan képezzük.

A program szakmai partnere Szabó Krisztián Nemzetközi Sakknagymester.

Küldetésünk, hogy korosztálytól függetlenül minél több emberrel megismertessük a logikai gondolkodás mentális és lélektani fejlesztő hatásait.

Célunk, hogy játékos formában, sikerélmények útján, kudarcok nélkül fejlesszük gyermeke koncentrációját, stratégiai gondolkodását, memóriáját, logikáját, koordinációs készségét a csapatszellem kialakulását és az előrelátást, oly módon, hogy mindeközben diákjaink országszerte vállalják Önmagukat, élvezzék a szabad gondolkodás adta lehetőségeket.

Egyedi programunk a közoktatás képzéseit hivatott kiegészíteni és alátámasztani, melynek során az életkori sajátosságoknak megfelelő tematikával fejlesztjük a gyermekek logikai, memória, koordinációs készségét.

A program segítségével gyermeke olyan tudással és tapasztalattal lesz felvértezve, amivel könnyebben tud bekapcsolódni a középiskolai életbe, amely előrelátásukat, beilleszkedésüket segíti a sikeres felnőtté válás során.

Miért lettél vállalkozó?

Szeretek a magam ura lenni és ebben tudok kiteljesedni! Mindig keresem az új lehetőségeket, hogy ügyfeleimnek a legjobb szolgáltatást biztosítsam.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Elsősorban sakk-oktatásal, de egyéb logikát fejlesztő játékokkal és eszközökkel, valamint azok forgalmazásával.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Elsősorban gyermekekkel foglalkozunk, akiknek logikáját fejlesztjük. Nagyon élvezik és rengeteg pozitív visszajelzést kapunk.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A sakk-oktatás digitális eszközök nélkül már szinte elképzelhetetlen és idejétmúlt lenne. Rengeteg digitális játék áll a gyermekek rendelkezésére, valamint online is tudjuk oktatni őket.