RuhaBudajenő

Angyali Cipők

Gyerekcipőbolt és webáruház

Az Angyali Cipők egy tipikus családi vállalkozás, pontosabban két család közös vállalkozása. Mindkét család három-három gyermeket nevel, két fiút és négy lányt. Nekik összesen tizenkét lábuk van, amelyekre immár nyolc éve vásároljuk a különböző lábbeliket. Az első tipegőktől kezdve a számtalan szandálon, utcai cipőn és gumicsizmán át a bélelt téli bakancsokig bezárólag mindig gondos odafigyeléssel igyekeztünk választani. A legjobbat, a legszebbet és a leghasznosabbat akartuk a lábukra adni. Keresgéltünk, utánanéztünk, utána olvastunk, összehasonlítottunk, méricskéltünk, kérdeztünk, mérlegeltünk és döntöttünk. Méghozzá az esetek nagy részében helyesen, ezalatt pedig természetesen jókora tudásra és tapasztalatra tettünk szert. Erre a tudásra és tapasztalatra épül ez a vállalkozás. Na meg persze a szilárd hitünkre, ami nélkül nem is érdemes belevágni egy ilyen kalandba. Hiszünk magunkban, az ötleteinkben, a szorgalmunkban és a munkában. Hiszünk abban, hogy a jó minőségű cipő a lábra, a járásra és a tartásra gyakorolt hatásánál fogva jelentősen hozzájárul a gyermekek egészséges fejlődéséhez. Hiszünk a személyes jelenlét hozzáadott értékében, ez az oka annak, hogy a beszerzéstől kezdve a marketingen át a csomagok feladásáig bezárólag mi csinálunk mindent. Végezetül pedig hiszünk a sikerünkben, hiszen van egy óriási üzleti előnyünk: hat angyal, akik egyben az első számú tesztelőink.

Miért lettél vállalkozó?

Üzlettársaimmal együtt úgy gondoltuk, hogy összesen hat kisgyermek felnevelése után elegendő tapasztalatra és kompetenciára tettünk szert a megfelelő gyerekcipők kiválasztása terén. Azzal a meggyőződéssel vágtunk vele ebbe a kalandba, hogy a konkurenciához képest lehet ezt jobban, sikeresebben és személyesebbé téve is csinálni. Van egy sztorink, van egyedi mondanivalónk, vannak ötleteink, így a rossz döntés az lett volna, ha nem vállalkozunk.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Prémium minőségi gyerekcipők árusításával foglalkozunk. Az általunk forgalmazott legolcsóbb cipők is a jó kategóriába tartoznak, mert minőségi anyagokból készülnek és gondos tervezőmunka eredményei. Fontos megjegyezni azonban, hogy nem akarunk mindenáron eladni, ha úgy véljük, hogy a kinézett cipő inkább káros a gyerek lábának, lebeszéljük a szülőt a vásárlásról.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A vállalkozás 2019 őszén indult, ennek ellenére viszonylag gyorsan nevet szereztünk a célcsoportunkban, és országos szinten is hamar szert tettünk hűséges törzsvásárlókra (webáruházunkon keresztül). Gyerekcipőboltunk Budakeszin található, ahova a gyerekek is szeretnek betérni (gyerekbarát gyerekcipőbolt). Büszkék vagyunk arra, hogy az Angyali Cipők ezen a területen egyet jelent a minőséggel és a szakértelemmel.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Marketing tevékenységünk javarészt az online térben zajlik. Igyekszünk kihasználni valamennyi olyan digitális / online eszközt és csatornát, ahol hírt adhatunk magunkra, ahol felhívhatjuk a figyelmet magunkra. Színes, karakteres, ránk jellemző tartalmakat készítünk, gyakorlatilag minden digitális műfajt kipróbáltunk már ezen a téren.