SzabadidőBudapest VI.

VR Evolution

Virtuális valóság játék és rendezvényterem

A VR Evolutiont azért alapítottam, mert a VR igazi szenvedélyemmé vált. Minél többet ismerkedtem vele annál jobban beláttam, hogy a VR újkori technológiája igazi áttörést rejt és ezalatt azt is értem, hogy a játék immár kor és nem függetlenül élményt nyújthat nagyon sok olyan embernek is akiktől eddig távol állt a számítógépes játékok világa.

2019 novembere óta már több mint 1000 ember kóstolt bele nálunk a Virtuális valóság nyújtotta kalandokba- kor elnökünk 65 éves orvosdoktor aki a vadnyugati lövöldénkben élte újra gyerekkorát sokszor féltérdre ereszkedve a hordók mögött. Rendszeresen visszatérő családok bizonyítják hogyl a szülőket és a gyerekeket sosem látott egységbe kovácsolja egy ostrom kivédése az orkok ellen. Számos sikeres és vidám születésnapi partit is rendeztünk már boldog gyerek zsivajjal és nevetéssel Drónvadászattal-zenés ritmusjátékokkal. Emellett a nagyobbaknak privát buli lehetőségét is megadjuk ahol a társaságoknak egy egész este áll rendelkezésükre hogy együtt élvezhessék a zombivadászatot vagy éppen virtuális kidobósban bizonyítsák rátermettségüket.

Fontos számunkra, hogy a játék teljeskörű élményt biztosítson a vendégeinknek így játék előtti oktatással és folyamatos instrukciókkal és végtelen jókedvvel segítjük elő hogy a nálunk töltött idő feledhetetlen élmény legyen.

Miért lettél vállalkozó?

Sok éven keresztül teljes erőbedobással láttam el a feladataimat és egy ponton kiszámoltam milyen hasznot is teremtettem a korábban engem alkalmazó vállalkozásoknak. Ennél a pontnál született meg a döntés hogy az erőimet inkább a magam szolgálatába állítom. Szerencsémre mint a videójátékok szerelmese megtaláltam azt a vállalkozás formát amibe a hobbimat is bele tudtam csempészni. Az ötlet bevált hiszen minden munkanapom arról szól hogy jól érezzék magukat a hozzám látogató vendégek és ennek Óhatatlan következménye hogy jól mulatok én is minden egyes napon a vendégeinkkel. :)

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

VR játék és rendezvényterem. 1 vagy többórás akár többszemélyes VR játékok rengetegféle programmal. Születésnapok, legény-leánybúcsúk, baráti összejövetelek lebonyolítása.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Egyszer arra hogy képes voltam a az évekig tartó önfejlesztés és szerzett tapasztalot beváltanom gyakorlati interakcióra, megterveztem és felépítettem mind az üzlethelyiséget mind a brandet és sikerült 4. hónapra 0-szaldóssá tennem ami nagyon pozitív minden induló vállalkozás esetén ( Covid szituáció sajnos minket is bezárásra késztetett) Amiért büszke vagyok a vállakozásra az az, hogy tökéletesen elértük a célunkat és a vendégeink elképesztően pozitívan vélekednek a kapott élményről és a hozzáállásunkról. Minden egyes mosoly, gratuláció és köszönet büszkévé tesz. Sikerült a legpozitívabb légkörű cégek egyikévé tennünk magunkat a szektorunkban.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Az egész vállalkozásom motorja, nem csak a szolgáltatásom nyújtása alapszik rajta, de a marketing stratégiánk is a facebook és a google ads-en alapul.