SzépségBudapest V.

Ács Barbara

Professzionális kozmetikumok forgalmazása

A Vagheggi Kft.-t 2013-ban alapította meg Magyarországon az olasz Vagheggi SpA. A márka már több mint 15 éve van jelen az országban, korábban forgalmazón keresztül volt elérhető, de később úgy döntött az anyacég, hogy Magyarországon nyitja meg az első és máig egyetlen leányvállalatát, ezzel is biztosítva a közvetlen kapcsolatot partnereinkhez.

Mára már több, mint 600 kozmetikus / szépségipari szakember partnerünk van és legnagyobb örömünkre ez a szám évről évre növekszik. A teljes Vagheggi team azon dolgozik, hogy valóban személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Célunk, hogy együtt fejlődjünk partnereinkkel, ezért kiemelten fontos számunkra szakmai és üzleti továbbképzésük, hiszen az ő sikerük a mi sikerünk is,

Vagheggi az első olasz cégek egyike, amely ötvözte a hagyományos természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, egyedi termékeket alkotva. K+F részlege kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat választ meghatározott koncentrációban, amelyekkel így valóban működő fitokozmetikai termékeket hozhatnak létre. Minden kezelés egy illatterápia is, amely hozzájárul a tökéletes közérzethez.

A termékek mikrobiológiailag és bőrgyógyászatilag teszteltek, nickel tested. A kozmetikai kezelések és az otthoni termékek hatékonysága szigorú tesztek és a vásárlók visszajelzései alapján is igazolt.

Minden Vagheggi fitokozmetikai termék 100% Made in Italy, a termékek csomagolása környezetbarát, a műanyag flakonok nem tartalmaznak ártalmas fltalátokat.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Olasz fito- (növényi eredetű) kozmetikumokat forgalmazunk. Professzionális kozmetikumokkal, sminkekkel, arc- és testápoló termékekkel, napozókkal.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Nagyon nyitottak vagyunk az online megoldásokra és próbálunk minnél több területen automatizálni, online felületre vinni munkafolyamatainkat (webáruház, CRM, online képzések, stb.).