TurizmusMindszentkálla

Ablak a hegyre vendégház

Vendégház

4.éve működik vendégházunk, a számunkra is megunhatatlan Káli-medencében, Mindszentkállán. Egy olyan szálláshely megalkotása volt a célunk, ahol mi magunk is szívesen pihennénk, boldogan töltenénk szabadságunkat.

A szobák kialakításánál igyekeztünk a régmúlt emlékeit ötvözni a modern kényelemmel, így meghagytuk, amit csak lehetett, de kényelmesebbé tettük a régi házat. Az anyagokat és itt talált bútorokat felhasználtunk: így a bontott téglát, gerendát, ajtókat, a leszedett csempét, bútort festettünk, és megóvtunk.

Sok visszatérő vendégünk van, akiket nagy örömmel fogadunk. Rengetegen szeretik ezt a környéket, de vannak, akiket igazán rabul ejt. Velük érzünk, és igyekszünk számukra kényelmes helyszínt varázsolni az ittléthez.  

Azt hiszem, könnyű dolgunk van. A nagy kertünkben, a diófa alatt amúgy is megáll az idő.

Miért lettél vállalkozó?

Mióta a gyerekeim megszülettek, vállalkozó vagyok. A szabadabb időbeosztás mellett főképp az inspirált, hogy igazi dolgokkal, számomra fontos ügyekkel foglalkozhassak. Hogy a sajátomat építsem, amiért felelősséget tudok és akarok vállalni.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Az Ablak a hegyre vendégházban 4 apartmanunk van, így párokat, családokat és társaságokat is tudunk fogadni.

Úgy gondoltuk, egy olyan helyet szeretnénk létrehozni, melynek lelke van, ahol mi is szívesen megszállnánk.

Örülök, amikor az emlékeiteket ébresztjük fel. Szeretem hallani, hogy: "pont ilyen volt a Nagyinál is", szeretem, ha boldogan bográcsoztok a kertben, fát vágtok hozzá, otthon érzitek magatokat.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A legfontosabb, amit tanultam anyaként és aztán vállalkozóként, hogy mindig, minden körülmény változhat percek alatt. Ez a rugalmasság kitartó útitársam, igyekszem mindig, mindent megoldani a vendégek kívánsága szerint.

Az igazi mérföldkövek számomra, mikor visszatértek hozzánk, sokan többedszerre.

Hálás vagyok, hogy olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akikkel egymást segítjük és támogatjuk.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Saját weboldalunkon keresztül tudunk foglalásokat fogadni, mely nagy segítség, rögtön megjelenik a foglalási rendszerünkben. Több közvetítővel dolgozunk, így nagy segítség számunkra egy Channel manager szoftver, melyet 2 éve használunk.

A közösségi média oldalainkon a vendégek, és érdeklődők láthatják a mindennapjainkat itt a környéken, a természet gyönyörű változását, amiről szeretek "mesélni" ezeken a felületeket.