VendéglátásBudapest III.

Vasmacska Kávézó Kft.

Állatbarát kávézó Óbudán

A Vasmacska KávéZoo egy zöld oázis a városi dzsungelben. Egy állatbarát, gyerekbarát és kutyabarát hely Óbudán, a Fő térnél, az Esernyős szobroktól pár méterre, ahol nemcsak az emberek, hanem az állatok is jól érzik magukat.

Igen, nálunk laknak állatok! Nyuszik, tengeri malacok, csincsillák, kacagó gerlék, kutyák, Emil, a kaméleon és a többiek. Ha ez nem elég, magaddal hozhatod saját kutyádat is. (Kérjük, asztalfoglalásnál szólj, ha kutyával érkezel.)

Kóstold meg a finom kávénkat, forró csokinkat, teáinkat, de harapnivalók és napi levesünk közül is választhatsz. Hétközben kétfogásos déli menüvel, hétvégén brunch menüvel várunk.

Szülinapi zsúrokat, céges megbeszéléséket vagy bulikat, esküvőket és mindenféle más rendezvényt szívesen szervezünk.

Rendszeresen részt veszünk állatvédelmi rendezvényeken és helyt is adunk ilyeneknek. Nyáron állatbarátképző táborokat tartunk gyerekeknek.

A Vasmacska KávéZoo-t 2017-ben és 2019-ben is a budapesti kávézók közül az Év Kutyabarát Helyévé választották a kutyabarat.hu szavazásán!

A kávézó megközelíthető kerekesszékkel és babakocsival, a babákat etetőszékkel és pelenkázóval várjuk.

Miért lettél vállalkozó?

A nemzetközi média világban dolgoztam, és egy ponton úgy éreztem, szeretnék valamit létrehozni, ami igazán az én világom, ahol otthon érzem magam.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Kávéházunkban kitűnő kávé, egészséges finomságok és kedves hangulat várja a vendégeket. Sokan járnak hozzánk a déli ebédmenünk miatt, és közkedvelt a hétvégi brunchunk is. Gyakran vannak nálunk családi találkozók, születésnapok, esküvők, és szívesen helyt adunk állatvédelemmel kapcsolatos rendezvényeknek. Nyaranta állatbarátképző táborokat rendezünk gyerekeknek.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Egy dán vendégünk azt mondta egyszer, hogy nálunk "hygge" van - ami otthonosságot, barátságosságot, melegséget jelent. Büszke vagyok, hogy sikerült egy olyan helyet létrehozni, ahol az emberek kicsit jobban érzik magukat a bőrükben, mint a kinti világban. Ebben nagy segítségünkre vannak az állataink, akik jókedvet varázsolnak a vendégeknek. Az emberek a környezetükben megnyílnak, barátságosak lesznek. Fontosnak tartjuk, hogy állataink ugyanolyan jól érezzék magukat a társaságunkban, mint mi az övékben: ezért nálunk csak azt az állatot lehet megsimogatni, megérinteni, akik ezt maguk is akarják.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Digitális eszközök nélkül nem tudnánk megszervezni a kávéház életét. Az adminisztráció, a rendelések, az asztalfoglalások, a rendezvények szervezése, a vendégekkel és a csapattagokkal történő kommunikáció - mind a digitális térben történik.