DesignCsömör

CellArt Creations

Fotómanipuláció -Fantáziafotó készítés küldött fotók alapján

Légy tanúja a lehetetlennek, amely lehetségessé vált!

A CellArt Creations- Fantáziafotók egy Magyarországon egyedülálló szolgáltatás.

Küldött fotó alapján készített egyedi és különleges fotók, melyben a legmerészebb álmok is valóra válhatnak! Saját történetedet mesélheted el, egy különleges fotó formájában akár olyan helyszíneken, olyan világban ami nem is létezik. Csak a képzeleted szab határt!

Tökéletes ajándék bármilyen alkalomra, otthonod legmenőbb dísze lehet egy család Fantáziafotó és egyedülálló lehetőség vállalkozásoknak a termékeik bemutatására.

Miért lettél vállalkozó?

Mindig is arra vágytam, hogy olyan munkám lehessen amivel másoknak is segítek. Szakmám szerint fotográfus vagyok, az első vállalkozásom is ehhez kapcsolódott. Szerettem, ugyanakkor mindig azt éreztem, hogy valami hiányzik. Folyamatosan bújtam az internetet, kerestem a lehetőségeket, miként és hogyan lehetne ez más, mint ami a köztudatban van a fotózással kapcsolatban, annak ellenére, hogy maga a fotózás is egy nagyon sokrétű szakma, én valami újdonságra vágytam. Így elkezdtem kísérletezni a képszerkesztő programokkal, miből mit lehet kihozni az alap retusáláson kívül. Így találkoztam és szerettem bele rögtön a fotómanipulációba. Azonnal elkezdtem fotókat gyártani, tanulni, fejleszteni magam ebben a témában. Sok-sok év után úgy döntöttem építek erre egy szolgáltatást, ami Magyarországon egyedülálló lett és a mai napig imádom minden percét.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

A CellArt Creations egy Magyarországon egyedülálló szolgáltatás, mely egyedi és különleges Fantáziafotó készítéssel foglalkozik. A Fantáziafotó egy olyan digitális technikával készített fotó, melyen a képek szereplői olyan környezetbe kerülhetnek ami a valóságban nem lenne lehetséges. Küldött fotó alapján dolgozom, így a rendelése sem bonyolult. Egy Fantáziafotó minimum 20 db különálló fotóból épül fel, mindegyikből csak az aktuális témához szükséges részt felhasználva. A megrendelők fotói az eredeti küldött fotóról a lehető legpontosabban kivágásra kerülnek, majd áthelyezve az elkészített fantáziavilágba teljesen új értelmet nyernek. Az elkészült Fantáziafotót profi csapatunk vászonkép formájában is elkészíti a megrendelő igényei szerint.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Egy teljesen új szolgáltatást bevezetni nem könnyű. Azonban egy nagyon szép és kihívásokkal teli utat járhat be az, aki megpróbálja. Ez a CellArt Creations-al is így volt/van.

Hosszú évek előzték meg a jelenlegi helyzetet és minden perce, még a legnehezebb napok is megérték, hiszen ma már, egy olyan vállalkozás/szolgáltatás tulajdonosa lehetek, amivel nap mint nap örömet szerzek másoknak és ez az amit mindig is kerestem. Azok a visszajelzések akár, üzenet, fotó vagy videó formájában amiket nap mint nap kapok, hogy az ajándékozott mennyire örült a számára elkészített Fantáziafotónak, leírhatatlan boldogsággal töltenek el. Emellett folyamatosan ajánlok fel jótékony célokra is Fantáziafotókat, beteg gyerekeket segítve ezzel. Ezt mindenképpen szeretném tartani a jövőben is, bármerre is haladjon a vállalkozás.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A Fantáziafotó egy online megrendelhető szolgáltatás, és már az érdeklődéstől egészen a rendelés elküldéséig online történik a kommunikáció. Rendelést leadni van lehetőség a weboldalon keresztül, emailben és a facebook oldalon is.