DesignTatabánya

Pixelyze Kft

Kreatív webfejlesztés, hogy kitűnj a versenytársak közül

Nálunk nem korlátoznak az előre elkészített sablonok hátrányai, egyedi megoldásokkal dolgozunk. Legyen szó WordPress, Slim, Laravel, Vue.js, Opencart keretrendszerekről – ránk számíthatsz!

Személyre szabott

A legmodernebb technológiákkal dolgozunk. A személyre szabott weboldalak és webáruházak készítése mellett vállaljuk egyedi igényekre kialakított értékesítést, adminisztrációt támogató rendszerek és bővítmények készítését.

Modern kivitelezés

Számunkra fontos a modern és megbízható kivitelezés. Fejlesztéseink minden esetben mobil optimalizáltak, SEO optimalizáltak, sebesség orientáltak és biztonságosak.

Vállalkozásodhoz igazodunk

Fókuszban a vállalkozásod! Minőségi szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy kitűnj az online világ forgatagából.

Miért lettél vállalkozó?

Úgy gondoljuk mindenkin jár a professzionális és kreatív megjelenés az online világban, és ezt szeretnénk is minél több kis és középvállalkozásnak megadni. Sokszor találkoztunk azzal a problémával, hogy nem transzparensen, kompetencia hiánnyal kapnak megoldásokat a cége és utána sokkal nehezebb nekik az üzletet beindítani.

Mi ezt szeretnénk megtörni és minél több vállalkozásnak segíteni, hogy átláthatóan, korrekt költségek mellet egy számukra profitot termelő megoldást fejlesszünk.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Elsősorban weboldal fejlesztéssel illetve bővítményekkel amelyek elősegítik a komplex működést. Fő irány még a komplex webáruház fejlesztés és ezen kész termékekhez tartozó karbantartás, de sok egyedi megoldást is fejlesztettünk már, illetve ha szükséges konzultációval segítjük meglévő és leendő ügyfeleinket.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Mindig nagyon fontos a visszajelzés és az, hogy amit létrehoztunk mennyi segíti és változtatja meg a vállalkozások életét akikkel együtt dolgoztunk. Büszkék vagyunk a kapcsolatokra, az eredményes munkára és a sok ajánlásra amit volt és jelenlegi partnereinktől kapunk.