DesignDebrecen

Hajdú Építő 96 Kft.

Lakberendezés,belsőépítészet, kivitelezés

Pályafutásom lakberendezőként 2001-ben Debrecenben kezdődött 2 éves lakberendező tanfolyam után, melyet kitűnő eredménnyel végeztem.Ezt követő években egy topkategóriás,luxus igényeket kielégítő belsőépítész irodához kerültem tervezőnek. Két év után saját vállalkozásomban kezdtem el dolgozni, Nemes Tér Stúdió néven, ahol önálló munkákban gyarapíthattam a tapasztalataim. Ebben az időszakban elvégeztem az építészmérnöki tanulmányokat, 2010-ben diplomát szereztem.Sokféle stílusban terveztünk és kiviteleztünk már: villát, lakásokat, apartmanokat, penthouse-t, irodákat,sportcentrumot, üzletet, szalont. Nem csak tervezünk, kivitelezéssel is foglalkozunk csapatommal a csupasz téglafaltól a kulcsrakész átadásig, de tudom, hogy a lényeg több ennél. Nem lakberendezési stílusokat, nem pusztán bútort vagy lámpát kell beillesztenie a tervezőnek az új térbe hanem életérzést, hangulatot, életminőséget kell varázsolni. Ebben a szellemben dolgozom, amikor megbízóimnak tervezek.

NEMES MÓNIKA - LAKBERENDEZŐ, ÉPÍTÉSZ

Miért lettél vállalkozó?

Saját megbízásaim lettek.Több helyen voltam alkalmazott, szerettem azt is, de mindig új kihívásokra vágytam és arra, hogy önállóan is meg tudjam mutatni, mire vagyok képes. Ezt egy saját vállalkozásban tudtam megvalósítani.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Belsépítészeti tervek készítése, egyedi bútorok tervezése, alaprajzok, világítás terve, burkolatok terve, kartonozás terve, energiahatékonysági megoldások javaslata, szakemberek kiválasztása, árajánlatok készítése, látványtervezés, műszaki rajzok készítése, egyedi és kész lakberendezési termékek beszerzése, kivitelezés lebonyolítása, műszaki ellenőrzés és minden ezzel összefüggésben álló terv elkészítése ill. szakági tervek beszerzése.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Évek óta folyamatosan fejlődik a vállalkozás, saját irodát nyitottunk a múlt évben. nagyon sok, kis és nagy volumenű munkát terveztem és kiviteleztettem már, díjakat is sikerült nyernem egy egy pályázattal. Úgy érzem a terveimmel sokat segítek az embereknek az álmaik, igényeik megvalósításában. Jók a visszajelzések az ügyfelektől, több visszatérő ügyfelem van.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A digitális eszközök a munkámhoz elengedhetetlenek, gyakorlatilag számítógépen tervezek, ügyfeleket is jórészt már online szerzek.