Gyártás / IparNyíregyháza

FürjPiac

Egészséges élelmiszerek (fürj és fürjtojásos termékek )

A fürjtojás megismerése után realizálódott bennünk, hogy ezzel segíteni is tudunk az embereknek az egészségesebb életmód kialakításában, majd fokozatosan sikerült kemény kitartó munkával a kitűzött célokat elérni, így már jelenleg a termékkínálatunk nem csak a fürjek és tojásaik körül forog, hanem az ország rengeteg pontján értékesítjük pluszban a Házi 6perces 30 fürjtojásos száraztésztáinkat, illetve a főtt füstölt pácolt fürjtojásainkat is. ☺️

Miért lettél vállalkozó?

A fürjtojás megismerése után realizálódott bennünk, hogy ezzel segíteni is tudunk az embereknek az egészségesebb életmód kialakításában, majd fokozatosan sikerült kemény kitartó munkával a kitűzött célokat elérni.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Nyíregyházán, saját gazdaságunkban fürjtenyésztéssel foglalkozunk.

Jelenleg elsődleges termékeink a fürjtojás és a "Házi 6perces" névre keresztelt 30 fürjtosásos száraztésztáink, valamint a főtt-füstölt pácolt fürjtojásaink.

Saját kézben tartjuk állományunk fejlesztését is, keltetetéssel, neveléssel együtt. Minden termékünk előállítására nagy figyelmet fordítunk és folyamatosan új termékek fejlesztésén is dolgozunk.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A fokozatos kitartó munka által elért céljaink eredményére, a bővülő termékkínálatunkra, üzleti kapcsolatok bővülése, országos terjeszkedés, korszerű telephely kialakítása.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A mindennapokban elengedhetetlen a digitális eszközök folyamatos használata, amely számunkra rendkívüli módon hozzájárul, hogy bemutathassuk azt, hogy mivel is foglalkozunk, mik a céljaink, mit képviselünk a termékeink által.