Gyártás / IparBékéscsaba

Leantoolbox Kft

Lean folyamatfejlesztés/Funkcionális irodaberendezés

A Leantoolbox Kft.-t azzal a céllal alapítottuk, hogy komplex szolgáltatást nyújtson a lean managementet használó vagy hatékonyan működni kívánó vállalatok számára.

Több területet is figyelembe vettünk a lean eszközök összeválogatásánál, így a fejlesztési projektek széles spektrumát fedjük le (visual management eszközök, tárolóhely jelölések, padlójelölések, műhelyberendezések, funkcionális irodaberendezések, egyedi gyártás).

A szolgáltatásainkat minden esetben az egyedi igényekre, az adott környezet specialitásaira szabjuk kezdve a néhány órás lean konzultációtól, egy-egy terület folyamatainak lean eszközökkel történő hatékonyságjavításán át, egészen a több hónapon, esetleg 2-3 éven át zajló lean transzformáció (teljes szervezeti átalakulás lean alapokon), lean megvalósításáig és támogatásáig.

Miért lettél vállalkozó?

Az évek során sok tapasztalatot szereztem a folyamatfejlesztés területén. Izgalmas volt megtapasztalni a veszteségekkel teli folyamatokat, melyekből később létrehozhatunk egy jól működő folyamatot, rendszert.

Régóta szerettem volna vállalkozó lenni, de korábbi ötleteimet csak munka mellett valósítottam meg. A Leantoolbox megálmodása volt az a pont, ahol úgy éreztem ki kell lépjek az alkalmazotti létből és önállóan függetlenül is belevágjak ebbe.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

A vállalkozás által forgalmazott termékek: padlójelölő ragasztószalagok, tárolóhely jelölő elemek, padlójelölő piktogramok, mágnestáblák, parafatáblák, állványos táblák, projektortáblák, interaktív-projektortáblák, egyedi igények alapján készített mágnestáblák, mágnesfóliák, csúszásgátló elemek, csúszásgátló jelölőszalagok, árnyéktáblák, műhelyberendezések, , egyedi munkaállomások, logisztikai eszközök, funkcionális irodaberendezések.

Nagy hangsúlyt fektetünk a vevői igények rugalmas kezelésére, így több termékünket is egyedi igények alapján tudjuk módosítani: egyedi méretek, színek, megrendelő vállalkozás arculati elemeinek integrálása a termékekre, standard kínálatban található termékek bővítése/átalakítása. Ezenkívül vállaljuk a termékek összeszerelését, helyszíni telepítését is.

A termékek forgalmazásán kívül vállaljuk a lean bevezetéshez, folyamatfejlesztéshez szükséges tanácsadást, támogatást, valamint oktatást is.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A vállalkozás által lehetőségem van más vállalatok folyamatainak fejlesztésére. Motiváló és nagy sikerélményt adó dolog az, ha egy veszteségekkel teli folyamat a fejlesztés után jobban működik, ezáltal az Ügyfél elégedett lesz. Büszke vagyok az elért eredményekre, arra, hogy a munkámmal más vállalkozásokat tehetek eredményesebbé.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Mivel egy webshopon keresztül történik az értékesítés legnagyobb része, szükségem van a digitális eszközökre. A weboldal webshop bővítménye-online számlázás a legfontosabb eszköz a mindennapokban, valamint, hogy ezek a rendszerek összeköttetésben állnak minden más eszközömmel (telefonok, tablet).