MarketingBékéscsaba

Pearl Marketing and Management

Marketing

CÉGÜNKRŐL:

Vállalkozásunk létrehozásának ihletét egy referenciaprojekt adta 2018- ban, amikor is 4 éves intervallum alatt sikerült egy település turisztikai mutatóit megdupláznunk, továbbá az önkormányzat tulajdonában lévő turisztikai vállalkozások árbevételeit közel 200%-ra emelni.

Ezen időszak alatt egy turisztikai és marketingszakemberekből álló csapatot hozott össze a sors, és mi, tagok úgy döntöttünk, hogy ezt a tudást egy vállalkozásba csoportosítva kamatoztatjuk.

Így alapítottuk meg 2018-ban a Pearl Marketing and Management Kft.-t. A tevékenységet 3 fő területen végezzük: szállodamenedzsment, település- és térségmenedzsment, illetve értékesítés+marketing. Egyediségünket szemléletünk és komplexitásunk adja, ugyanis egy csomagban tehet szert minden partnerünk operatív vezetőre, értékesítési szakemberre, illetve a marketing teljes kivitelezésére, a grafikai munkától a weboldalkészítésig. Így több alvállalkozóval való kapcsolattartását és a folyamatok több kézen való átfuttatását felváltja egy, mindent egy kézben tudó csapat. Ez a modell – miszerint megbízóink a szolgáltatásokat csomagban vásárolják meg – sokkal költséghatékonyabb, mint ha több alvállalkozót egyenként bíznának meg.

Miben különbözünk másoktól?

Ott vagyunk, amikor szüksége van ránk, és elérhetőek vagyunk e-mailben, telefonon és pénzben egyaránt.

Közel 100 éves üzemeltetési, marketing, értékesítési és munkatapasztalattal rendelkezünk.

Egy csomagban kapja meg az alábbi szolgáltatásokat:

▪ operatív menedzsment,

▪ értékesítés,

▪ marketing,

▪ képzés,

▪ tanácsadás.

Az üzemeltetés, a sales és a marketing, a legújabb trendek a mindennapjaink része, 9 fős ügynökséggel látjuk el ezeket a feladatokat, nem kell kiszerveznie, egy kézben kap meg mindent.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

REFERENCIÁINK:

OPEN HOTEL, SZENTES ● ALFÖLD GYÖNGYE HOTEL ● HOTEL KARDOSFA, ZSELICKISFALUD ● HOTEL MEDIÁN HAJDÚNÁNÁS

VESZELY CSÁRDA ● DÁNFOKI ÜDÜLŐKÖZPONT ● ORSI VIRSLI ● REX CIBORUM ● MAGYAR LIBAMÁJ SZÖVETSÉG KLASZTER

104.0 RÁDIÓ 1 ● OROSHÁZA-GYOPÁROSFÜRDŐ