IT / KommunikációBudapest IV.

AVadvice Kft

Egyedi, meghökkentő rendezvénytechnika

Az AVadvice 17 éves, mára a rendezvénytechnika piacon meghatározó, innovatív prémiumkategóriás szolgáltató és tanácsadó cég. Vállaljuk rendezvényének teljes technikai kivitelezését, professzionális eszközeinkkel.

Egyedi, átlátszó (transzparens) LED falunkkal hologram hatású vetítéseket hozunk létre szemüveg nélkül, óriás méretben is!

A T-LED mellett, a ködvetítést (átjárható, vetíthető száraz köd) és a vezérelhető digitális LED pálcákat, ( egyedei dekorációs megoldások) is az AVadvice mutatta be Magyarországon elsőként.

Büszkék vagyunk csapatunkra és a megbízható beszállító partnereinkre, akik velünk fejlődnek.

Szakmai szerepvállalásunk: Munkánkkal a rendezvényszervező és a rendezvénytechnikai iparnak nonprofit tudástárat hoztunk létre, amit honlapunkon keresztül ingyenesen elérhetővé tettünk!

A tapasztalt segítőkész kollégák és az eddigi 17 év a garancia a rendezvénye sikerének!

Referenciánk Youtube és Facebook oldalainkon érthetően, magyarázó videó és képi tartalommal láthatóak.

A helyszíni bejárás és az ajánlat kérés nálunk ingyenes!

Miért lettél vállalkozó?

Székely Viktor vagyok, 21 éve dolgozom a rendezvénytechnikai szakmában. 17 éve döntöttem úgy, hogy vállalkozó leszek. Azért mert több volt bennem amit akkori cégem lehetőségei megengedtek. Bíztam a jövőmben és azt hiszem, bebizonyítottam magamnak és partnereimnek, hogy ha lehetőséget kapok akkor nem csak az alapokat hozom konzisztensen, hanem mindig van egy csavar rendezvényeinken, ötletben, minőségben, innovációban és fejlődésben.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Cégünk 2004-ben alakult, rendezvénytechnikával foglalkozunk, mely összefoglaló neve mindazon tevékenységeknek mely szükséges technikai hátteréül szolgál egy rendezvénynek, eseménynek.

Partnereink igényeit vesszük figyelembe és nem a raktárkészletünkre igazítjuk azt. A rendezvényes szakma elismerését élvezzük, ezért nem okoz gondot más cégek eszközeit beszerezni, üzemeltetni, hogy egy kézben legyen a szervezés és vele együtt a felelősség.

Követjük és alakítjuk a trendeket, a piac számos fejlesztésünket vette át és használja a mai napig. Fontos számunkra, hogy eszközeink folyamatosan fejlesszük. Így nálunk megtalálhatóak a legújabb technológiai fejlesztések, hologram vetítés, transzparens (átlátszó) LED fal, digitális vitrin (AVshowcase), vezérelt LED szalag, ködvetítés és a profi L-acoustics hangosítás, óriás vízfal, vízfüggöny.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Vállalkozóként:

A csapatomra és azokra a partnereimre vagyok büszke akik lojálisan segítették a munkánkat és akikre a mai napig is számíthatok.

A vállalkozásomra azért vagyok büszke, mert meghatározóak vagyunk a rendezvénytechnikai piacon, előre visszük a szakmát az ügyfeleink bizalma segítségével!

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Mára már minden digitális körülöttünk , profi hangosítás, projektorok, átlátszó LED fal.... mi mellé tesszük az analóg mosolyt!