IT / KommunikációBudapest VI.

REMOT

Rendszergazda, Informatika, Távfelügyelet

A mindennapok informatikai támogatásáért felelünk. Nálunk érték a jó csapatmunka, a komplex gondolkodásmód és a hatékony problémamegoldás. Magas rendelkezésre állássú csapatunk szívesen segít az esetlegesen felmerülő kérdések megoldásában.

A felhasználóbarát kommunikációt és az partnerekkel ápolt közvetlen viszonyt mindig szem előtt tartjuk. Szerettünk volna olyan rendszergazdai / informatikai szolgáltatóvá válni, akit szívesen hív fel az ügyfél.

Miért lettél vállalkozó?

Azért lettem vállalkozó, hogy megtapasztaljam, milyen az, mikor én írom a játékszabályokat. A saját bőrömön akartam érezni, hogy az általam hozott döntések jó, vagy rossz irányba billentik el a mérleget. Szerencsére az évek és a megismert partnereink visszajelzései azt mutatják, hogy jó utat választottunk.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Laptop & PC Javítás

Vírus & Spyware

Adatmentés & Helyreállítás

Informatikai Hálózatépítés

Cloud Szolgáltatások

Cyber Biztonság

Web hosting

Weblap készítés

Telefonközpont

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Leginkább ügyfeleink sikereire és arra, hogy ebben valahol a mi munkánk is jelen volt. Örömmel tölt el, hogy a hatékony munkavégzés mellett tudunk és szeretnénk időt szakítani egy jó kávéra, ahol a szakmai témák mellett lehetőségünk adódik jobban megismerni egymást.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Hatalmas áttörést értünk el távfelügyeleti eszközeink bevezetésével, melyeknek köszönhetően szinte azonnali segítséget tudunk nyújtani. Az esetek nagyobb részében a hibákat időben kiszűrjük és még az előtt lépni tudunk, hogy azok bármilyen fejfájást okozhatnának.