KézművesIsaszeg

Balázs Bence

Papírtorta és díszdoboz készítés

Kézműves vállalkozásom stílusos megoldásokat kínál figyelmességed, szereteted, hálád kifejezésére.

Pénzajándék és nászajándék átadó papírtortáimmal garantált a siker minden hagyományos vagy családi ünnepen, különleges alkalmakkor. A széles méret- és formaválasztékba nemcsak pénz, hanem ajándéktárgyak, utalványok is elrejthetők.

Ha ezt választod, a világon is egyedülálló módon kedveskedsz, mert sosem készül két egyforma, minden torta egyedi elképzelés alapján születik.

Több emeletes változatban cukrászdáknak, kávézóknak is figyelemfelkeltő kirakati díszítőelem lehet. Dekoratív, tartós, ellenáll a hőmérséklet-változásoknak, nem romlik meg.

Óvodai csoportokban a szülinapok ünneplésekor a valódi tortát is kiválthatja. Roppant gazdaságos, kényelmes és praktikus megoldás, mert egyrészt tehermentesíti az édesanyákat, másrészt a különböző ételallergiákkal küzdő gyerekeknek sem kell lemondaniuk a közös élményről, mert érzékenységükhöz igazodóan lehet megvendégelni őket a szeletekből.

Kézműves díszdobozaimban apróbb ajándékok, macaronok, száraz sütemények, ékszerek adhatók át. A kínálatot és a méretválasztékot igény szerint bővítem. Stílusban és színben hozzáillő üdvözlőkártyák, ajándékkísérők is kérhetők hozzájuk.

Gyöngyházfényű kartonból készülnek, jelenleg mintegy 40 féle színből lehet választani.

Kis szériában is vállalok megrendeléseket.

Miért lettél vállalkozó?

Azért lettem vállalkozó, mert szeretnék végre a saját ritmusomban élni, időt és teret adni alkotói ötleteim megvalósításának, amit csak korlátozottan élhettem meg az alkalmazotti létben a napi leterheltség mellett.

Vállalkozóként időkorlát nélkül, szélesebb körben, kölcsönösen előnyös partneri együttműködéseket keresve kívánom még szélesebb körben ismertté tenni különleges pénzajándék átadási ötleteimet, amelyek segíteni tudnak egyrészt privát partnereimnek a stílusos ajándékozásban, másrészt üzleti partnereimnek a hiánypótló, kis szériás, igényes díszcsomagolásban.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Készítek és forgalmazok egyedi pénzajándék és nászajándék átadó papírtortákat, ill. díszdobozokat macaron és ékszer csomagolásához.

Ajándék átadási megoldások mellett konkrét ajándékokat, dísztárgyakat is készítek. Termékpalettámat bővítve kínálok más formabontó megoldásokat is pénz, édesség és ital átadására is:

- örök csokicsokrokat, melynek különlegessége abban áll, hogy a saját készítésű virágkelyhekben rejtem el az édességet, ami a csokor károsodása nélkül kivehető,

- édesség és italkompozíciókat,

- pénzajándék átadó képeslapokat, üdvözlőkártyákat.

Quilling technikával díszítek ajándéktárgyakat, lakásdekorációt, magyaros "mézeskalácsokat".

Készítek fotózási kellékként babaszoba függődíszeket.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Nem riadok vissza attól, sőt kihívásként élem meg, ha úttörőnek kell lennem egy-egy területen. Idehaza még ismeretlen technikákat, eljárásokat, megoldásokat alkalmazok és népszerűsítek, szakítva a konvenciókkal szeretek új, még felfedezetlen utakat járni.

Munkáim eljutottak mára az ország többszáz településére, a nagy városoktól a kis falvakig, sőt külföldre is ajándékozták őket. Több alkotásomat is beválogattak már a Praktika Magazinba, volt quillinges kiállításom is, több milliós nézettségű blog is ajánlott az olvasóinak.

A legbüszkébb mégis hűséges vásárlóim miatt vagyok, akik évről évre visszajárnak új ajándékozási ötletet keresve nálam. Bizalmuk, megbecsülésük a visszaigazolása hitvallásomnak: ötletesség, egyediség, megbízhatóság, precizitás, minőség.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A digitális, online eszközök a vevőkkel való kommunikációban, kapcsolattartásban, a vállalkozásom, tevékenységem reklámozásában, népszerűsítésében, megismertetésében ma már nélkülözhetetlenek.