KiskereskedelemKaposvár

KoffeinBox

Kézműves meglepetés magyar kávé otthonra, havi előfizetéssel

Belegondoltál már, hogy miért olyan szörnyen nagy a különbség a kedvenc kávézód itala és az otthoni kotyogós között? A KoffeinBox-szal az a célunk, hogy házhoz vigyünk mindenkinek feltörekvő magyar pörkölők király kávéiból, mellé pedig némi használati utasítást is adjunk - és leszámoljunk az "anyámék is így szokták" tanokkal. Ennyire lesz szükséged, mert ezen felül ez már nem nehéz: csak víz + kávé + hő.

Előfizetés után minden hónap 10. napjáig ingyenes kiszállítással kiröppenő dobozainkba

• egy meglepetés magyar kézműves pörkölő 2 féle

• 2 x 125 gr-os kávéját (szemesen vagy őrölten)

• hozzá eszközökre szabott "receptet"

• és a pörkölőt bemutató story book-ot teszünk.

Követőinkkel és előfizetőinkkel havi rendszerességgel blogcikkeket, a jövőben pedig vlog sorozatot is fogunk megosztani, amivel tényleg érthetően tud bárki tudatosabbá válni a kávéfogyasztásában!

Nézz körül a weben vagy kövess social felületeinken:

http://www.koffeinbox.com/

https://www.facebook.com/koffeinbox/

https://www.instagram.com/koffeinbox/

Miért lettél vállalkozó?

Valami olyanba szerettünk volna belekezdeni, ami még nincs - pedig igény az volna rá. Kutattuk, kerestük utunkat, de valahogy mindig két dolog lebegett a szemünk előtt:

• valami olyannal foglalkozni, amit az emberek szétmarketingelés, pusholás nélkül is élveznek, igényelnek

• és amit mi is élvezünk, ami magasztos cél mögé mi is be tudunk állni.

A kávésztori Magyarországon (de egyébként a világban is) egy mostoha, meg nem érdemelt helyen van. Nagyjából a magyar gasztronómia 1990-2010 közti időszakára emlékeztet: az emberek nagyrésze azért kávézik, hogy reggel beinduljon a gyomor vagy délután ne üssön be a kajakóma.

Ahogy Fördős Zének sikerült a legvaskalaposabb rántotthúsosokhoz eljutnia, úgy akarunk mi eljutni a tősgyökeres Edusósokhoz! Nemcsak kávét akarunk eladni: szemléletet akarunk formálni, és hiszünk benne, hogy aki megkóstolja az eggyel jobb kávét, annak utána igénye is lesz rá!

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Kávé - mint termék - és kávéhoz kapcsolódó edukációs szolgáltatás.

Változatos kézműves magyar kávépörkölők termékeit küldjük házhoz havonta az előfizetőinknek, és mellé fokozatos, lépcsőnkénti haladást biztosítunk az otthoni kávékészítés tudományába!

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Arra, hogy egy magasztos célt hajtunk: mindenkinek eggyel jobb kávét juttatunk és magyar profi gyártókat támogatunk, a két felet folyamatosan közelítjük egymáshoz, kávékultúrát építünk.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Egy kávés (de igazából bármilyen) sztori elképzelhetetlen Insta és FB nélkül, de az online vásárlás miatt nálunk top prio volt a weboldal is.

Ide fogunk is hamarosan integrálni egy fizetési rendszert, illetve tervben van egy ManyChat alapú csetbot fejlesztése is, ami up-to-date azonnal segít a kávészeretőknek, hogy hogyan tudnak a rozsdás kotyiból is eggyel jobb italt kicsalogatni.