KiskereskedelemMezőberény

Millemark Kft.

Babatermék kiskereskedelem,

Cégem , elsősorban babatermékek értékesítésével foglalkozik, fő termékünk , az általam tervezett egyedi babapólya .Nem csak Magyarországon külföldön is megtalálhatók a Mille baby pólyák és kiegészítőik. 2 webáruházat üzemeltetünk, a bébi termékek mellett, megtalálhatók áruházunkban kézműves kellékek, lakástextilek, különféle ajándéktárgyak, egyedi fényképes termékek, kerékpárkosár táskák. Folyamatosan fejlődünk és bővülünk.

Miért lettél vállalkozó?

Kislányom megszületését követően, a munkahelyemre nem vettek vissza, ez motivált, arra hogy valamit tennem kell. Kicsi gyerek mellett nem könnyű elhelyezkedni, ezt mindenki tudja, ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálok a saját lábamra állni. Ez motivált arra, hogy kamatoztassam tudásom, kézügyességem, kreativitásom, és egyedi ajándéktárgyaim elkészítésével örömöt okozzak gyereknek, felnőtteknek egyaránt.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Általam tervezett babapólya értékesítésével foglalkozok Magyarországon és külföldön. A pólya alakja, puhasága, melegsége az anyaméh érzését idézi fel, lecsendesíti, elringatja, elaltatja a piciket. Kutatások igazolják, hogy a nyűgös gyerekek hamarabb megnyugszanak, ha a pólya biztonságos ölelésében érzik magukat.A Mille baby babapólyák és babazsákok gyermekorvos szakértő segítségével és ajánlásaival születtek. A legmodernebb, legszebb anyagokat és dizájnt ötvözve a kézzel készített termékek gondosságával állítjuk elő őket, változatos színekben és mintákkal, akár személyre szólóan is. Bababarát, természetes anyagokból készülnek, légáteresztőek és puhák, amit csodaszép, barátságos minták és figurák egészítenek ki. Praktikus és kényelmes kialakításúak, használatuk leegyszerűsíti és megkönnyíti az anyukák életét. Kiválóan bevethető kezdő anyukáknál, bizonytalan apukáknál, kis súllyal született csecsemőknél, Kényelmesebbé és meghitté teszi a szoptatást is, babának és mamának egyaránt.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszke vagyok a vállalkozásomra, mert saját erőből, kisgyermek mellett építettem fel cégem, és értem el azt, ahol most tartok. Rengeteg idő, kitartás, áldozat és sok sok kemény munka árán lettem az aki most vagyok.Voltak mélyebb pontok, volt hogy úgy éreztem feladom, de a hosszú kitartó munka meghozta gyümölcsét. Munkatársaim szerint, megbízható, emberséges kreatív személyiség vagyok. Az ügyfeleink visszajelzése motivál a tovább fejlődésre, a minőség alapelv nálunk, és minden ügyfélnek jár.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

2 webáruházam van, a legtöbb vásárlónk innen érkeznek. Elérhetőek vagyunk Facebookon keresztül is, nemcsak e-mailben és telefonon.