KiskereskedelemHódmezővásárhely

Pici Szoba

Prémium Baba Bolt

Szinte minden nő álma, hogy egyszer anyuka lehessen. Amikor megtudtunk, hogy Zsombi fiúnk úton van hozzánk, hihetetlen boldogság fogott el minket. Mint minden anyuka, így én is a legtöbbet szerettem volna adni a picinek. Az anyai ösztönök egyből beindultak, mindennek utána akartam járni, és azonnal a legjobbat szerettem volna adni a fiamnak. Egyszer csak azon kaptam magamat, hogy elkezdtem kutakodni, böngészni az interneten a legújabb és legjobb minőségű baba bútorok, kiegészítők és egyedi játékok után.

Elfogott az érzés, hogy a pici érkezésére mindennek tökéletesnek kell lennie. Az volt a célom, hogy ha Zsombi csatlakozik családunkhoz, - hiszen neki köszönhetően válhattunk igazi családdá - biztonságban és szeretetben érezhesse magát az új kis otthonában a PICI SZOBÁJÁBAN.

A gondos keresgélésnek és Zsombi boldog mosolyának köszönhetően jutottam el odáig, hogy megszületett bennem az elhatározás, hogy csinálni fogok egy új, high quality baba termékeket forgalmazó webshopot, így jött létre a PICI SZOBA.

Szerettem volna, hogy ne csak az én fiamnak legyen tökéletes babaszobája. Minden gyermek megérdemel egy igazi PICI SZOBÁT, amit a szülei - a legnagyobb gondoskodással és szeretettel, a legjobb minőségű bababútorokból és kellékekből válogathatnak össze. A webshop segítségével ezt a lehetőséget szeretném biztosítja a leendő szülők/ nagyszülők számára.

A webshopunkon megtalálható termékeink nagy részének külön története van. Minden egyes darabot úgy válogatom össze, hogy elképzelek vele egy komplett PICI SZOBÁT.

Vajon ez az etetőszék, hogy tetszene annak az anyukának, akivel együtt járok reggelente

edzeni? Illik a modern konyhájuk színéhez és ráadásul olyan kialakítással bír, ami kényelmes a babának, könnyen tisztítható, összeszerelhető és még a legújabb lakberendezési trendeket is követi.

A webshopunkat folyamatosan olyan árukkal töltjük, amelyek megfelelnek a modernkori mamikelképzeléseinek, igényeinek. A PICI SZOBÁBAN megtalálható termékeink magas minőségűek, modernek, egyediek, színesek és arra hivatottak, hogy teljesítsék a szülők/ nagyszülők és a PICI SZOBA tulajdonos minden álmát.

Alig fél év alatt már 10ezer követő felett jár instagramm oldalunk és neves európai bútorgyártók keresnek meg minket, akár még kizárólagos forgalmazási ajánlattal, így amiben hiszünk, az kezd visszaigazolódni.

Fontosnak tarjuk más szektorokkal való együttműködések kialakítását is, így a hazai turizmus fellendítése érdekében szeretnénk termékeinkkel erősíteni a szállásadók bababarát környezet kialakítását.

Miért lettél vállalkozó?

Szerettem volna, hogy ne csak az én kisfiamnak legyen tökéletes babaszobája. Minden gyermek megérdemel egy igazi PICI SZOBÁT, amit a szülei - a legnagyobb gondoskodással és szeretettel, a legjobb minőségű bababútorokból és kellékekből válogathatnak össze. A vállalkozásom segítségével ezt a lehetőséget szeretném biztosítja a leendő szülők/ nagyszülők számára.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Bababútorok, babatextilek, babakocsik, játékok, táskák, babajárművek. Szolgáltatásaink: babaszoba tanácsadás, kelengye összeállítás, bababarát környezet kialakítás a túrisztikai szektorban

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Arra, hogy az anyaság első évében létre tudtam hozni egy olyan működő vállalkozást, ami a külföldi partnereink visszajelzése alapján erős versenytársa egy hazánkban is régóta működő bababoltnak.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Nap mint nap ezek segítségével bővül termékeink kínálata honlapunkon, erősödik ismertségünk a social média felületeken