KiskereskedelemBudapest XVI.

QC Group Kft. - SUPstore.hu

SUP deszkák értékesítése,SUP oktatás és túra szervezés

A SUPstore 2019-ben emelkedett a – VÍZ – felszínre. Évek óta az állva evezés fanatikusai vagyunk, ezért a hazai SUP közösség aktív és pozitív arcainak ismernek minket. Az indulást megelőző években kitanultuk a supozás csínját bínját, így komoly szak- és sporttudással vágtunk bele a vállalkozásunk megvalósításának.

Többet vállaltunk egy vízi sportbolt létrehozásánál, valójában egy küldetést teljesítünk!

A hazai SUP sport, színvonalas népszerűsítését, a SUPozás magas szintű oktatását.

A legjobb minőségű, válogatott terméket teszünk könnyen elérhetővé bárki számára.

Törekszünk arra, hogy a STAND UP PADDLE-t mint sportág, versenysport és rehabilitációs eszköz kerüljön be a köztudatba.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a SUP új és régi szerelmeseit valós információkkal lássuk el, és korrekt tájékoztatást kapjanak a sportról és az eszközökről.

Tudjuk, hogy a SUP sport sikere nem csak rajtunk múlik, ezért együttműködünk azokkal, akik szintén hisznek a SUP, sport és rehabilitációs értékeiben.

Kidolgozzuk és felkínáljuk az embereknek a SUP-ban rejlő kincseket!

2021-ben már jelentős saját készlettel vágtunk neki, amely lehetővé tette a gyors kiszolgálást és az átmeneti készlethiány kialakulását. Ebben az évben több mint 100 vásárlónak adtunk lehetőséget hosszabb (1-2 órás) SUP teszt lehetőséget. A SUP közösség fejlesztése iránti elkötelezettségünk lehetővé tette, hogy szorosan együttműködjünk a Nagy Sportágválasztó és a SUP Feszt (SUP verseny) csapatával. Több nagy országos SUP verseny rendezésében is közreműködtünk (Rétközi Tó, Holt Szamos, Levek, Rukkel Tó).

Nem csak SUP értékesítéssel, hanem oktatással, illetve SUP versenyzők által vezetett evezéstechnikai workshopokat is tartunk. Online áruházunkat úgy alkottuk meg, hogy kellő információval lássa el, még a kevésbé beavatottakat is.

Számos kiemelkedő és feltörekvő brand kizárólagos forgalmazói vagyunk!

Az egyik legnagyobb hazai Gladiator SUP forgalmazó vagyunk. A Fish Dry Pack vízhatlan száraztáskái is csak nálunk érhetőek el. Szemelyre szabható karbon evező választékunk megkülönböztet minket a legtöbb SUP webshop-tól.

Miért lettél vállalkozó?

Így hozta az élet. Már az első munkahelyem is a családi vállalkozás volt. Szeretem, hogy a magam ura vagyok, még úgy is, hogy nincs mögöttem egy nagy multi.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

SUP deszkák kereskedelme, importja. Evezéstechnikai oktatások, SUP csapatépítés, túra- és verseny szervezés.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Leginkább arra, hogy egy ötletet követően, a semmiből sikerült eljutni oda ahol vagyunk. Felejthetetlen élményeket adunk. A visszatérő ügyfelek elégedettek.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A digitális eszközök nélkül el sem indulhattunk volna. Már az üzleti tervezéskor tudtuk, hogy csak On-line rendszereket szeretnénk használni (az eladástól a számlázásig).