KiskereskedelemBudapest IX.

Sportérem Kft.

Sportserlegek, díjak, egyedi érmek tervezése és forgalmazása

A célunk, hogy a verseny- és rendezvényszervezők minden igényükre megoldást nyújtassunk könnyen és egyszerűen. Tudjuk mennyi munkával jár egy esemény lebonyolítása, így csapatunkkal azon dolgozunk hogy a díjak beszerzése a lehető legkönnyebben történhessen, hozzájárulva a rendezvény színvonalának növeléséhez.

Legyen szó a legegyszerűbb serlegről egy iskolai háziversenyre vagy egy többezer fős futóverseny egyedi befutóérméről, nálunk mindenki megtalálja a számára legjobb díjat.

Miért lettél vállalkozó?

Mindig is vonzott a függetlenség és az alkotási vágy. Vállalkozóként szabadon tudok dolgozni, alkotni, megvalósítani az ötleteimet.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Sportserlegek, érmek, plakettek, üveg- és kristálydíjak, egyedi serlegek, egyedi tervezésű érmek és jelvények.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszke vagyok arra, hogy ügyfeleink életét könnyebbé tesszük azáltal, hogy nálunk élmény a vásárlás, webáruházunk könnyen kezelhető, gyorsan és egyszerűen átlátható. Rendszereink és kollégáink profizmusa lévén az átadott termékek magas színvonalúak. Rövid határidőkkel és pontosan dolgozunk ami a mi piacunkon a legfontosabb.

Büszke vagyok arra is, hogy nálunk a munkatársak motiváltak, megbecsültek és lelkesek. Arra, hogy mindenki a maga területén maximálisan oda teszi magát, igyekszik a legjobbat nyújtani, mi pedig elismerjük a munkájukat és ahogy az ügyfeleinknek, úgy a munkatársainknak is folyamatosan igyekszünk mindig többet adni annál ami elvárható.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Rengeteg digitális és online eszközt használunk (vállalatirányítási rendszer, CRM, webshop, stb.), hiszen ezek segítségével tudunk professzionális szolgáltatást nyújtani.