MarketingFelcsút

Várőri Adrienn

marketing tanácsadás kézműveseknek, művészeknek

A Több mint hobbi kézműveseknek segít megélni abból, amit igazán szeretnek. Várőri Adrienn, a Több mint hobbi alapítója, Magyarország legnagyobb kézműves vállalkozói közösségét vezeti. A Kézműves marketing zártkörű klub 2020-ban Magyarország 3. legnépszerűbb üzleti témájú Facebook csoportja a Datalyze elemzése alapján. A Több mint hobbi online könyvtárában 18 művészetmarketing témájú szakkönyv található. Ügyfeleinek száma meghaladja a 2200 főt. Közösségének a Facebookon több, mint 11.000 vállalkozó vagy vállalkozni vágyó kézműves és művész a tagja, akik aktívan használják a csoportot információgyűjtésre, tapasztalatcserére.

Miért lettél vállalkozó?

Mindig szerettem az időm felett szabadon rendelkezni, különösen mióta megszülettek a gyerekeim, elsősorban ez motivált arra, hogy vállalkozást indítsak. A Több mint hobbi emellett egy olyan küldetés, ami emberileg is felemelő. Most elmondhatom, hogy nem csak az alkalmazotti mókuskerékből szabadultam ki, hanem azzal foglalkozok, amit imádok. Ezt kívánom mindenkinek, és ebben segítek a kézműveseknek, művészeknek is, hogy abból éljenek, amit igazán szeretnek.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

A "Megvalósítók" klubban mentorálok több, mint 100 kézművest az 1 éves marketing alapképzés keretében: elsősorban marketing tanácsokkal és online marketing e-book-okkal látom el őket.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Azokra a kézművesekre vagyok a legbüszkébb, akik nem adták fel, hanem felismerték, hogy egyre növekvő kereslet van a helyben előállított termékekre. A Több mint hobbi Facebook csoportja a 3. legnépszerűbb üzleti témájú csoport a Facebookon. A Több mint hobbi az elmúlt 6 év alatt sikeresen a köztudatba emelte a művészetmarketing témáját, ma már egyetlen tanácsadó sem hagyhatja figyelmen kívül a vállalkozó kézművesek igényeit, kérdéseit.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A Több mint hobbi 100%-ig online vállalkozás, ezért mindenünk az internettől függ. Szerencsére nemrég nálunk is kiépült a Telekom jóvoltából az optikai hálózat, így a Facebook élőzések is gond nélkül működnek.