Tokaji borokat készítünk egy mindössze 3 ha-os szőlőbirtokon. Borainkat 98%-ban helyben és online értékesítjük, kereskedelmi forgalomban nem kaphatók Magyarországon. Pincészetünk minden nap nyitva tart, ahová bejelentkezés nélkül is be lehet jönni borkóstolóra, pincelátogatásra, de akár egy pohár borra is. Birtoklátogatásos programunkra előzetesen kell bejelentkezni.
A vállalkozásba szüleim szőlő- és borszeretete hozott 1991-ben, a rendszerváltás idején, amikor végeztem az iskoláimmal, katonasággal és épp útkeresésben voltam. A borvidéken elindult privatizáció új befektetőket, szakembereket, fiatalokat hozott, de a helyi családi pincészetek fejlesztése is intenzívebbé vált. Ebben a pezsgő időszakban döntöttünk úgy az egész családdal, hogy komolyabban belemerülünk a tokaji borkészítésbe. Jelenleg húgommal visszük a céget.
Tokaji borokat készítünk, kis tételszámokban (1000-3000 palack fajtánként), évente átlagosan 20000 palackot.
Magyarország leghíresebb borvidékén sikerült jó hírnevet építeni mind a fogyasztók körében, mind szakmai berkekben. Vállalkozásunk önfenntartóvá tudott válni egy olyan szegmensben, ahol számos borászati vállalkozás mögött más, erősebb financiális háttér is van.
Az online világban való jelenlét megkerülhetetlen. Igyekszünk minden olyan lehetőséget kihasználni, amelyre keretet tudunk biztosítani és kihasználjuk az ingyenes lehetőségeket.
Rendben és frissen tartjuk a közösségi oldalainkat, honlapunkat és minden hasznos, ingyenes felületet, ami segít a fogyasztóknak és vevőknek megtalálni minket.
Online tanfolyamokon is részt veszünk, szakirodalmat olvasunk, hogy mindig képben legyünk az aktuális trendekről.
Hozd létre saját vállalkozói profilod!