OktatásBudapest XII.

MOE Rendezvényakadémia

Online rendezvényakadémia

A MOE Rendezvényakadémián egy helyen szívhatod magadba mindazt a tudást, amit egy profi rendezvényszervezőnek tudnia kell. Sikeres és tapasztalt rendezvényszervezőink segítségével tanulhatsz meg mindent, amire mindig is kíváncsi voltál, de más képzéseken nem mertél megkérdezni. Hiszen mi nemcsak tanítjuk, hanem mesterfokon űzzük a szakmát, így te is hazai, gyakorlati példákon keresztül lesheted el az alapokat és a fortélyokat is. Online formában, a te időbeosztásodhoz alkalmazkodva.

KIADVÁNYAINK:

-RendezvényBiblia könyv (közel 3 000 db eladott példány!)

-RendezvényBiblia hangoskönyv

-Rendezvényatlasz (e-könyv)

-Rendezvényhelyszín MaximaLISTA (e-könyv, fizikai könyv)

KURZUSAINK:

-3+1 Részes Online Mesterkurzus (Alapozó kurzusunk)

-Akkreditált Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzus

-Akkreditált Üzleti Protokoll Online Mesterkurzus

Ha azt kérdeznéd, hogy miért van szükséged ennyi tudásra…

… akkor máris megmutatjuk, mit nyersz a képzéseink és a kiadványaink által:

Valós, hazai rendezvények esettanulmányait és értékes videóanyagokat is láthatsz az online képzések során, amik több éves szakmai gyakorlatnak megfelelő tapasztalatot nyújthat!

Megtanulod irányítani a rendezvényszervezésben közreműködő munkatársakat, alvállalkozókat, gyártókat, és összehangolni munkájukat a közös siker érdekében.

Képes leszel felépíteni a rendezvényszervezés folyamatát, vagyis tudni fogod, hogy mikor mit kell tenned a hosszú eseményszervezési procedúra során.

Kitanulhatod az üzleti kapcsolatépítés szabályait, így megbízóddal sikeres kapcsolatot tudsz kialakítani és fenntartani.

Napi munkád során alkalmazni tudod majd az üzleti protokoll kulcsfontosságú írott és íratlan szabályait.

Olyan szakértőktől szerzel hiánypótló tudást, akik a rendezvényszakma területén dolgoznak évek óta, így megszerzett tapasztalataikat továbbadva kívánnak sikeres utánpótlást képezni a szakmának.

Miért lettél vállalkozó?

Valójában soha nem dolgoztam máshol. Csak rendezvényszervezéssel kapcsolatos munkáim voltak. Bár sosem akartam kifejezetten rendezvényszervező lenni, a szüleim gyerekkoromtól fogva rendezvényekre vittek, és az évek során a bőröm alá is bekúszott a szakma.


Éjszakáztam rengeteget, és töltöttem el rendezvények miatt teljes hétvégéket a családtól, barátoktól, barátnőtől távol. Hazai produkciókat menedzseltem, sofőrként szállítottam eseményekre Koltai Róbertet és még sok nagy nevet. Próbálkoztam félplayback előadások hangosításával csetledezve-botladozva, pakoltam rendezvényeszközöket, bútorokat, még Havasi Balázs fehér zongoráját is cipeltem!

Szerintem nincs értékesebb tudás, mint valaki olyantól tanulni a szakmát, aki a mestersége minden csínját-bínját tudja. Mint a pékmester, aki megosztja a fortélyokat tanulóival, hogy később már ők is épp azt a ropogós, puha kenyeret tudják majd sütni. Hasonlóképp szeretném én is átadni tudásomat.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

A RENDEZVÉNYSZERVEZÉS ALAPJAITÓL EGÉSZEN CSÚCSIG VISZÜNK.

MUTATJUK A MENETRENDET!

Több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk mondatja velünk azt, hogy manapság nehéz ilyen rendezvényszervező képzést találni. Nálunk is nem egy olyan lelkes pályázó fordult meg állásinterjún, akiknek a tudása messze elmaradt a várttól és a hiányos, gyakorlati szempontokat nélkülöző oktatás miatt terepen sem állták meg a helyüket. 


Éppen ezért gondoltuk úgy, hogy létrehozzuk a MOE Rendezvényakadémiát, ahol egy helyen sajátíthatsz el minden tudást, amire a hivatásod profi gyakorlásához szükséged lesz. Az egyes képzések és kiadványok külön-külön is megállják a helyüket, de egymást kiegészítve olyan komplex tudásanyagra tetszel szert, amilyennel ma Magyarországon rendkívül kevés rendezvényszervező rendelkezik.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

2017-ben világra jött a RendezvényBiblia könyv (közel 3 000 db példányban fogyott el) és nem sokkal később a Rendezvényhelyszín MaximaLISTA kiadvány. Azóta számos ingyenes szakmai tartalommal láttuk el a rendezvényszervezés iránt érdeklődőket.


2019 tavaszán határoztuk el, hogy a fentieknél többre van szükség ahhoz, hogy valódi értéket teremtsünk. Ekkora született meg a gondolat. Online kurzusokat fogunk indítani rendezvényszervezéshez kapcsolódó témakörökben. A MOE Rendezvényakadémia ezért született meg.


Nagyon örülök, hogy elindult a kurzus. Igazán színvonalas, minőségi oktatást nyújtó tananyag, tapasztalt szakemberektől hallhatunk minőségi módon összeszedett gondolatokat.

Nagyon jó a tematika, gyakorlatias példákkal vezet végig a legfontosabb tudnivalókon, érthető magyarázatokkal segíti a megértést és gyorsan lehet sikerélménye még az abszolút kezdőknek is.”

Mezei Patrícia

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Cégünk kialakításakor elsődleges szempont volt, hogy mindent online végzünk. Megpróbáltunk mindent automatizálni.

Oktatási anyagaink nagy része 100% online elérhető. Nincs szükség klasszikus tanteremre.

Ügyfélszolgálatunk online mindig elérhető.