OktatásKarád

Toppantó

Játékos néptánc foglalkozásokat

Játékos néptánc foglalkozásokat, zenekaros táncházakat, gyerek táborokat tartok, életkornak megfelelően differenciálva, 1-2 éves kortól egészen iskolás korig.

Fontosnak tartom, hogy minden gyermek megismerje a a kultúrális kincseinket, magának érezze mindazt, és beépítse a mindennapjaiba.

A játékok segítségével viszem közelebb a gyerekekhez mindezt a kulturális kincset amit én magam is gyerekként átéltem, megéltem, amiben felnőttem.

Feladatom, az életem, a hivatásom!

Hiszem, hogy a játék minden alapja, hogy mindenkinek szüksége van rá, minden életkorban.

Miért lettél vállalkozó?

Egész életemben ez a minta volt előttem. Édesapám is vállalkozó. Mindig a saját úton való járás, a valami új és maradandó alkotása volt a célom, és hogy adhassa az emberkének. És mindemellett a gyerekekkel való oktató munka.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Szolgálatásaim között szerepelnek gyerek foglalkozások, baba-mama foglalkozások, zenekaros táncházak rendezvényeken, fesztiválokon és nyári gyerek táborok.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Azért vagyok büszke a vállalkozásomra, mert maradandó dolgot adok a gyerekeknek, hozzájárulok a kompetencia fejlesztésükhöz, és örömteli boldog perceket tölthetünk együtt.

A szülői visszajelzések pedig még boldogabbá és büszkébbé tesznek.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Az elmúlt hónapokban csak az online térben tudtam kapcsolatot teremteni a köverő táborommal. Ebben az időszakban csak a digitális eszközökre (telefon, laptop, kamera) tudtam hagyatkozni.

Normál esetben is folyamatosan tartom a kapcsolatot az online térben a követőimmel, heti videó posztokkal.