RuhaSzeged

Ruhacuka

Használt és oultet gyerekruha webáruház

Ági és Pisti vagyunk, a Ruhacuka webáruház tulajdonosai. Egyenesen Angliából hozzuk a legjobb minőségű használt és outlet gyerekruhákat.

Minden héten két alkalommal kerülnek új termékek a webáruházba, ez a feltöltés. Vásárlóink, az igényes anyukák nagyon szeretnek több feltöltést megvárni, és mindből válogatni, ezért lehetőség van két hetes későbbi szállítást kérni. Mivel használt ruhákat árulunk, mindenből 1db van.

Ruhacuka mindenre 30 garanciát ad. Ezt azt jelenti, hogy ha mégsem jó a ruha, akkor 30 napod van visszaküldeni. Visszaadjuk az árát, vagy vihetsz helyette valami mást. Miért? Mert neked nem mindegy, hogy melyik ruha van a szekrényben. Nekünk viszont az a fő, hogy Te elégedett legyél.

Mivel már több mint 15 éve foglalkozunk használt ruhákkal, és mi is szülők vagyunk (3 gyerekünk van) értünk a gyerekruhákhoz. Bátran kérdezz, szívesen segítünk!

Miért lettél vállalkozó?

A saját ötleteinket akartuk megvalósítani, saját időbeosztással. Úgy, hogy a lehető legtöbb időt tölthessük együtt és a gyerekeinkkel.

Így született meg 8 évvel ezelőtt a Setyien Kft. majd egy év múlva a Ruhacuka webáruház.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Prémium minőségű használt gyerekruhák, outlet gyerekruhák és gyerekcipők árusításával foglalkozunk. Kis kiegészítőink, ékszerek, hajbavalók is vannak. Illetve új, DDStep és Ponte20 gyerekcipők is megtalálhatóak a kínálatunkban.

Minden termékünk raktáron van, azonnal tudjuk küldeni, de igény szerint Szegeden személyesen is átvehetőek a megrendelt termékek.

Ha bizonytalan vagy a méretben, hívj és segítünk!

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

8 évvel ezelőtt egy ötletből mára az ország egyik legnagyobb használt gyerekruha webáruháza lett Ruhacuka. Sok ezer visszatérő vársárlónk van, és sok-sok csinos, boldog gyerek hordja nap mint nap a Ruhacuka ruhákat.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Egy webáruház elképzelhetetlen digitális eszközök nélkül. Naponta sok órát dolgozunk a laptopon.

Telefonálunk, ha kell hívunk benneteket a megrendelésekkel kapcsolatban.

Van Facebook és Instagram oldalunk is. Használjuk a messengert és megannyi programot.