SzabadidőDebrecen

Árk Csoport Kft

Kertész, fuvarozás, fotózás

Árk Csoport Kft. elkötelezett társa partnereinek.

Hisszük, hogy a tudás, a tapasztalat és az emberség legalább olyan nélkülözhetetlen hozzávalói a sikernek, mint só a finom ételnek!

Legyen szó a kert vagy ipari park évszakos gondozásáról, egy családi fotóalbum megtöltéséről vagy egy új helyen való új kezdetről, nálunk profi segítőkre talál!

Mindannyian élvezzük a munkánkat, szeretünk emberekkel foglalkozni, feltöltődést jelent egy sikeres nap. Jókedvünket nem átallunk átragasztani megrendelőinkre!

Mi is ismerjük a piaci farkas törvényeket… De szerintünk a fairplay nem opció, hanem alapelv!

Miért lettél vállalkozó?

Ifjú diákként olyan kivételes helyzetben találtam magam, hogy egy kedves, idős házaspártól leshettem el a kertépítés és a kertgondozás minden apró fortélyát, a szakirodalom aprólékos ismeretétől a virágok szeretetéig. A becsületes és kitartó munka eredményeképp egyre több megkeresés érkezett hozzám, mely eredménye a vállalkozóvá válás. Hiszek abban, hogy minden nap egy új kezdet, ahol nem a kifogásokért kell élni, hanem a megoldásokért és azért, hogy új célokat tűzzünk ki magunknak, melyeket elérhetünk.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Kertészet

Akár most vásárolt a család új házat csupasz kerttel, akár rendbe szeretnék rakni végre az elburjánzott kertet, akár kivitelezőként szeretné az ingatlan eladási értékét megnövelni egy hangulatos kerttel szakértő csapatommal a kerttervezéstől a kertépítésen át a kertgondozásig rugalmasan és megbízhatóan valósítjuk meg álmaidat.

Fotózás

Amikor eljössz hozzám és a kezemben kattog a gép, együtt meséljük el a történeted, s én csak rád fókuszálok az első perctől az utolsóig.

Minden arról szól, hogy olyan képek készüljenek Rólad, amelyek megmutatják azt az arcod, amelyikért hozzám érkeztél.

Fuvarozás

Belföldi áruszállítás, költöztetés, fuvarozás – magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt.

Számos érv szól mellettünk, de csak a legfontosabbakat említem. A többit tapasztald meg Te magad!

Szakértelem, rugalmasság, pontosság, megbízhatóság és udvariasság.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Vállalkozóként arra vagyok a legbüszkébb, hogy sikerül évről évre kiszolgálni az újabb igényeket és bővíteni az elégedett ügyfelek körét.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Digitálisan szervezem a mindennapokat, azaz a kollégákkal 0-24 online kapcsolatban vagyunk a megosztott naptárakkal, telefonon, Chet szobákban, Az ügyfelek a manapság használt összes mobilkommunikációs eszközön elérhetik a vállalkozásomat.

Digitális eszközök nélkül nem megy!!!