SzabadidőSzombathely

Lady Fitness

Fitnessterem Csak Nőknek

A Lady Fitness Stúdió 2002 óta Szombathely egyetlen csak női edzőterme, ahol személyi edzések, táplálkozási tanácsadás és a különböző csoportos órák mellett egyénileg is megtalálható minden, ami a női alakformáláshoz szükséges.

Aerobic, jóga, TRX, Walking, spinning, kettlebell, funkcionális edzések, gerinctorna, erőemelés, streching, kangoo... Szóval szinte minden mozgasforma megtalálható nálunk, amivel fogyni, erősödni lehet!

Miért lettél vállalkozó?

1990 óta vállakozó vagyok. Mást el se tudnék képzelni. Önállóság. Sok és változatos munka. És ha jól és sokat dolgozok, jól is kereshetek. És nem bírom a kötöttséget. Jó főnök, de rossz beosztott vagyok. Egy kreatív, folyamatosan fejlesztő típus csak önállóan tud szerintem érvényesülni! És én maximálisan innovatív személyiségnek tartom magam. Talán ezért... 😁

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Fitnessterem tulajdonosként az emberek egészséges életmódra való átállítását tűztem ki célnak! Minél több embert rávenni a rendszeres testmozgásra, és ezáltal egy egészségesebb életre! 💪😁💪

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Mindenre büszke vagyok, amit az elmúlt 30 évben elértem! Felépíteni egy működő céget, és úgy működtetni, hogy minél több ember találja meg ebben a cégben a számítását, nagyon jó érzés. Legyen az egy vendég, aki le tud fogyni 6-8 kilót az esküvője előtt, vagy egy edző, aki nálunk dolgozik, és örömét leli a változatos munkájában, szóval minden pozitív visszajelzés nagy büszkeséggel tölti el az embert... Szívesen csinálom amit csinálok, mert örömöt okozok vele az embereknek!

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Internetes alapú beléptető rendszerünk és órarendünk fantasztikus lehetőség a vendégeink számára! A munkahelyről, vagy otthonról, vagy akár menet közben, telefonról, tabletről, vagy laptopról kényelmesen be vagy ki tudnak jelentkezni az óráinkra, meg tudják tervezni a sport programjaikat.