SzépségGyőr

Díva Szalon by Dobronyi Andrea

Szépségszalon

Dobronyi Andrea vagyok Kozmetikus, Szempilla stylist és nem utolsó sorban Sminkes. Szakmám a hivatásom. Már három éve törekszem a maximumot és a legjobbat nyújtani vendégeim számára. Szépségszalonom Győr szívében a Rákóczi F. Utca 22.sz alatt található.

A szalonban igénybevehető szolgáltatások:

-Műszempilla építés 1D-től-6D-ig

-Prémium Skeyndor arckezelések

-Szempilla lifting

-Szemöldök formázás

-Gyanták

-Smink

Miért lettél vállalkozó?

Gyerekkori álmom volt, hogy egyszer vállalkozó legyek. Ezért mertem belevágni, szinte gondolkodás nélkül.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Egy prémium spanyol termékcsaláddal dolgozom ami nem más mint a Skeyndor. Termékei között minden korosztálynak és bőrtípusnak találok megfelelőt. Számomra a maximumot nyújtja, tökéletes és látványos.

Szempilla stylistként rengetek terméket kipróbáltam ami megtalálható a "magyar piacon" végül meglett az igazi, melyhez hűségesen ragaszkodom.

Szempilla Lifting szempontjából fontos számomra, hogy a vendég elégedetten távozzon. Ezert Best Lashes termékekkel dolgozom.

A gyantázás mindig egy kényes téma a nők és férfiak életében. Egy online hírdetésen akadtam arra a termékcsaládra aminek már 2 éve hűséges partnere vagyok. Nem más mint az Italwax, számomra a legjobb wax mellyel szakmám során dolgoztam. Sminktermékekben szinte csak professzionális, hisz a tartósság és a tökéletesség a legfontosabb.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszke vagyok, mert fiatalon a szakmám elvégzése után belekezdtem a Nagybetűs életbe. És mertem vállalkozást indítani, később pedig lépni.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Tapasztalataim alapján rengeteget segít az online platform. Tökéletes és egyben ingyenes hírdetést felület. Korszerű, hisz manapság mindenki az internetről informálódik.