SzépségFonyód

Pap Dominika E.V.

Infrashape, szolárium, natúrkozmetikumok, BLNCE

2019. december közepén nyitotta meg kapuit a Domi's Szalon, Fonyód központjában, exkluzív környezetben, balatoni panorámával, elérhető árakkal.

A minőség, az egyedülálló szolgáltatások és termékek élvezik a prioritást a legmagasabb higiéniai elvárásoknak eleget téve.

Egy vákuumos, infra- és kollagén lámpás Infrashape kerékpár áll az egyéni edzést és a hatékonyságot kedvelő Vendégek számára, amelyhez egy páratlan, balatoni panoráma párosul, valamint egy Wellis hidramasszázs tusolóval felszerelt fürdőszoba is - amely a szalon igazi kis éke.

Egy fekvő és egy álló szolárium gondoskodik a barnulni vágyók igényeit kielégíteni, amelyek szintén különlegesek, kollagén csövekkel vannak megbolondítva - ezáltal nincs szolárium szag, a bőr kevésbé öregszik, illetve hidratált marad. Szoliakadémia Gold Partner a Domi's. Prémium szolárium krémek széles választéka áll rendelkezésre, amiket szakszerű tanácsadással ajánlok a Vendégeim számára, segítve a barnulási idő megfelelő kiválasztását is. A szoláriumok minőségiek, már néhány 6-9-12 perces alkalom után látványos eredmény érhető el, a Vendégeim heti 1-2 alkalommal veszik igénybe, mert annyira hatékony.

Organique natúrkozmetikumok teljes palettája is megtalálható a kis ékszerdobozomban, amely rögtön hatalmas népszerűségnek örvendett.

BLNCE bio, és mentes táplálékkiegészítők.

Ezen kívül DeLaVie vitaminitalok és Absolute Live sportitalok is hűtött vagy hűtetlen formában is megtalálhatók.

Számomra a minőség, az egyediség és a higiénia nagyon fontos. Kb. 50 km-es körzetben szolgáltatásaim egyedülálló minőséggel és helyiséggel rendelkeznek.

A Vendégeim imádják az egyedülálló környezetet, és szívesen beszélgetnek egymással a váróteremben egy finom kávé, tea vagy üdítő mellett!

Domi's - A nyugalom szigete, az igazi "én-idő" eltöltésére legalkalmasabb helyszín!

Miért lettél vállalkozó?

8 éves banki fiókvezetői és vállalkozói tanácsadó munkakör betöltése közben, illetve most már után, mindig is egy saját vállalkozás megalapítása volt a célom. A szépségápolás és az egészséges életmód mindig is közel állt hozzám. Mivel édesanyám is vállalkozó, emiatt tőle is sokat tanultam. Mindenképpen egyedülálló, a közvetlen 50 km-es környezetemben nem megtalálható szolgáltatások létrehozása és termékek értékesítése volt a célom. A Vendégeim töltenek fel, az elégedettségük, a bizalmuk, hiszen a megalakulásom 2. hetétől fogva teltházzal üzemel a szalon. Hiszem, hogy a személyre szabott segítségem, a kedvesség, a higiénia és az exkluzív környezet az, amely a sikerem megalapozza.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Szolgáltatásaim Infrashape kerékpár, álló és fekvő szoláriumok.

Termékeim: BLNCE természetes táplálékkiegészítők, Organique natúrkozmetikumok, DeLaVie vitaminitalok és Absolute Live sportitalok, egyedi és személyre szabott ajándékcsomagolás.

A Vendégeim mindig személyre szabott tanácsokat kapnak mind az edzés, mind a szoláriumozás, mind a termékek kiválasztása során. Abban vagyok különleges, hogy mindig egyénileg, a Vendégem igényeinek megfelelően ajánlok, anyagi körülményeit is figyelembe véve. Mindig igyekszem kedveskedni egy üdítővel, kávéval vagy teával. Törzsvásárlói programot hoztam létre, amely által még kiemeltebbnek érzik magukat. Mindenkihez kedves vagyok, örömmel töltik az én idejüket a szalonban. Igazi feltöltődést nyújtok Vendégeimnek!

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Mivel kezdő vállalkozó vagyok, arra vagyok a legbüszkébb, hogy vállalkozásom 2019. december közepi nyitása óta, a 2. héttől fogva teljes teltházzal üzemel, hamar nagy követőtáborra tett szert vidéki viszonylatban több, mint 1200 aktív követővel rendelkezik Facebook oldalam. A Vendégeim ajánlanak ismerőseiknek, akik mára már szintén Vendégeim. Alkalmazottam nincs, hiszem, egy sikerem titka abban rejlik, hogy ott vagyok a szalonban, és mindenkire nagyon odafigyelek. Vendégeim elégedettsége a legfontosabb számomra, javaslataikat megfogadom és mindig a kedvükben járok.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A digitalizáció fontos számomra, hiszen egyedül dolgozom. Egyetemen tanultam marketinget, amelyet saját magam alkalmazok Facebook, Instagram oldalamon. Online foglalási rendszert használok, amelyet vállalkozásom első pillanatától fogva használnak előszeretettel Vendégeim és én is. Azt gondolom a mai világban ez elengedhetetlen, akár csak a bankkártyás fizetés is. Elsődleges kapcsolattartás az ügyfelekkel e-mail-ben, messengeren történik az online foglalási rendszert leszámítva. Fontosnak tartom a folyamatos jelenlétet a social médiában, emiatt rendszeresen posztolok, hogy Vendégeim érdeklődését folyamatosan fenntartsam.