TurizmusSzombathely

Travelgoo Kft.

A TravelGOO! az a hely ahol az utazás élménnyé válik!

Ma a TravelGOO! személyi utazásszervezői országszerte keresettek az igényes utazók körében, akik nem elégednek meg a katalógusok kész ajánlataival, a weben fellelhető temérdek és sokszor nehezen kezelhető információval, hanem szeretnék utazásuk megszervezését profikra bízni!

Miért lettél vállalkozó?

A TravelGOO! Utazási Iroda szakmai háttere az Iseum Tours Utazási Irodából alakult, melynek munkatársai 1990 óta szerveznek utazásokat a legkülönbözőbb igények alapján. Az Iseum Tours Idegenforgalmi Kft-t 1990-ben jegyezték be mint magyar-osztrák társaság. Kezdetben autóbuszos utazások szervezésével és saját autóbuszok bérbeadásával foglalkozott. Néhány évvel később - megfelelve a piac kihívásainak - tevékenységi körét kiterjesztette a teljes körű utazásszervezésre és a kínálat bővítése érdekében felvállalta specializálódott utazásszervezők ajánlatainak értékesítését.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Üdülőprogramok, körutazások, városlátogatások és szakmai utak szervezése;

Bel- és külföldi szálláshelyek foglalása;

Utazásközvetítés;

Repülőjegy értékesítés;

Utasbiztosítások, utazási tanácsadás.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A TravelGOO!-nál célunk, hogy olyan utazásokat szervezzünk,

ahol utasaink álmai újra és újra valóra válnak!

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A TravelGOO! szinte papírmentesen működik. Már a kezdetekkor arra törekedtünk, hogy az ügykezelés egyszerű, jól ellenőrizhető folyamatok mentén működjön. Ebben a digitális technológia felhasználása roppantmód segít.