EgészségBudapest XIII.

Fixfogsor® Rendelő

Műfogsorok rögzítésére specializálódott fogászati rendelő

A Fixfogsor® Rendelőben olyan fogászati beavatkozásokat végzünk, mellyel visszaadjuk a részleges vagy teljes fogatlanságban szenvedő páciensek stabil rágási képességét. Ezen kezelések közül specialitásként a protézisrögzítési eljárás a leglényegesebb. A Fixfogsor protézisrögzítés és kapcsolódó szolgáltatások nyújtása jelenleg két rendelőben történik, Budapesten és Kecskeméten.

A protézisrögzítés lényege a kivehető műfogsorok stabilizálására kifejlesztett implantátumok, amelyeket normál helyi érzéstelenítés mellett helyezünk az ínyen keresztül az állcsontba. Az apró implantátumok íny fölé kiemelkedő gömbfejű végére pattintható rá a műfogsor, amelybe beépítünk egy speciális gumigyűrűs patentházat, mely rácsúszik az implantátum gömbfejére. Ez az egyszerű, fájdalommentes eljárás biztosítja a műfogsor stabilitását. Stabilizálható csak az alsó-, csak a felső- vagy akár mindkét fogsor is. A felső fogsornál a szájpadlásrész is eltávolítható adott esetben, így a műfogsorhasználat még komfortosabbá válik.

Miért lettél vállalkozó?

A Fixfogsor® Rendelő megalapításának ötlete 15 éves implantológiai tapasztalatra épülve 2010-ben született meg.

Sok idős magyar páciens kereste meg a Fixfogsor® Rendelőt azzal, hogy adjuk vissza eredeti rágóképességüket. Ezen páciensek számára kiváló megoldás a FIXFOGSOR® Protézisrögzítés.

Mindezekkel az előzményekkel megszületett a protézisrögzítésre specializálódott Fixfogsor® Rendelő és Brand gondolata. Ma már a FIXFOGSOR® név erősen összefonódott intézményünk által végzett orvosi beavatkozással és szakmaisággal. A Fixfogsor® elnevezés egy védett tulajdonnév lett, márka, immár egyértelmű jelentéstartalommal.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Kizárólagosan a FIXFOGSOR® Protézisrögzítésre specializálódott Rendelőintézet vagyunk, más tevékenységet nem végzünk. Meggyőződésünk, hogy egy szakterületen igazi eredményeket csak úgy lehet elérni, ha az adott szolgáltató egy, vagy csak kevés számú területen akar magas színvonalú teljesítményt nyújtani. Rendelőnk az első Magyarországi Rendelőintézet, amely kizárólag protézisrögzítésre és műfogsorkészítésre specializálódott.

RENDELŐINK CÍME:

1132 BUDAPEST, KÁDÁR U. 9-11. földszint (a Nyugatinál);

6000 KECSKEMÉT, TEMES TÉR 10.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Egyre több ember ismeri meg rajtunk keresztül azt a módszert (FIXFOGSOR® Protézisrögzítési eljárás), ami megszabadítja pácienseinket a műfogsorukhoz kapcsolódó problémájuktól. Mindez kedvező költségekkel és gyorsan érhető el. Valljuk, hogy „Az összes fogászati kezelés közül a páciensek életminőségében az okozza a legnagyobb változást, hogyha hirtelen megszüntetjük a kivehető fogsorokkal együtt járó mindenféle stabilitási-, étkezési-, és beszédproblémát.” Már több mint 4000 páciensnek végeztük el sikeresen a műfogsorrögzítési kezelést.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A rendelő sikeréhez nagymértékben hozzájárul a páciensek széleskörű elérése az online felületeken keresztül és az érdeklődők teljes körű tájékoztatása. Az alapos, hiteles tájékozódáshoz több fórumon adunk lehetőséget. Az érdeklődők fel tudnak íratkozni Weboldalainkon a kezeléssel kapcsolatos Információs levélsorozatunkra, csatlakozhatnak a Facebook és YouTube csatornánkhoz, ahol már több mint 16.000 követőnk van. Lehetőség van ezek mellett telefonon kérni információt a Fixfogsor Rendelő Ügyfélszolgálatán is, akár visszahívás kéréssel.