EgészségVác

Korányi Dentál Stúdió

Rendelőnkben visszaadjuk Önnek az egészséges mosoly örömét!

A Korányi Dentál Stúdió gyógyászati koncepciója, hogy minden olyan fogászati kezelést, amihez nem szükséges speciális tudás, vagy kórházi ellátás, azt a rendelőben el tudjuk végezni. Ennek szellemében alakítottuk ki a kezelési lehetőségeket és a rendelő felszereltségét.

További szempont a kezeléseink során, hogy olyan megoldásokat nyújtsunk, amelyek lehetőleg minél gyorsabban adnak megoldást a pácienseink igényeire. Implantációs eljárásoknál is - amennyiben van rá mód és ez az igény- igyekszünk a fogpótlást is néhány napon belül megoldani, vagy akár azonnal, a műtéti napon.

Egy adott problémára sokféle megoldást tudunk adni, amiből páciensünk kiválaszthatja számára a legoptimálisabbat. Emellett igyekszünk minimalizálni a kellemetlenséget és a fájdalmakat. Erre szolgál például egy érzéstelenítő készülék is, amely sokszor észrevehetetlenné tudja tenni a helyi érzéstelenítést is, amelytől sokan félnek. Orvosi beavatkozásaink során igyeszünk minél minimál invazívabban eljárni, azaz a szöveteket legjobban kímélő módon végezni. Ez vonatkozik mind a sebészeti, mind a fogpótlástani és fogmegőrző ellátásokra is.

Pácienseink számára nagyon sokféle fogászati megoldással, kiemelkedő szaktudással, tapasztalattal rendelkezünk sokféle fogászati problémára és igyekszünk pácienseink számára a legjobb, legoptimálisabb megoldást megtalálni.

Miért lettél vállalkozó?

Dr. Korányi György vagyok, a Korányi Dentál Stúdió alapítója.

Fogászati rendelőnk vezetőjeként mindig is mások fogászati problémáinak megoldása jelentette számomra az igazi kihívást.

A egészséges, ápolt fogsor az arc „éke” és már az első találkozásnál többek között ez alapján alakítjuk ki véleményünket a másik személyről.

Vácon egy olyan fogászati központ kialakítását tűztem ki célul, ahol a páciensek nem csak a fogproblémáikra kapnak személyre szabott és tartós megoldást, hanem mindeközben kellemesen, félelmektől mentesen érezhetik magukat nálunk.

Ezért hoztam létre fogászati Stúdiómat, hogy pácienseink számára kellemes környezetben, személyre szabottan a lehető legjobb -orvosi szempontból is-, legkíméletesebb eljárásokat tudjuk nyjtani a fogászati kezelések során.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Teljeskörű fogászati ellátás érhető el rendelőnkben, amely a fogorvosi szakma széles spektrumát öleli fel. Pácienseink számára többféle megoldást tudunk javasolni egy-egy fogprobléma megoldására az egyszerűbbtől a legösszetettebbig.

Kezeléseink:

- Esztétikai Fogászat a ragyogó fogsor eléréséért.

- Implantáció a foghiányok kezelésére.

- Műfogsorrögzítés, a mozgó műfogsorok stabil rögzítésére.

- Fogszabályozás a szabályos fogazat kialakítására. Láthatatlan fogszabályozási technológiát alkalmazunk.

- Fogpótlások az elvesztett fogazat helyreállítására.

Fémmentes fogpótlásokat kínálunk mind a frontfogak, mind a rágófogak számára.

• Ha a lehető legesztétikusabb fogpótlást szeretné.

• Ha fémallergiája van.

- Quicksleeper 5 érzéstelenítő készüléket alkalmazunk, melynek köszönhetően az érzéstelenítés azonnal fellép.

- Digitális mosolytervezés: Ha a fogazat leromlott állapota kevés támpontot ad, akkor újra kell tervezni a mosoly esztétikáját, mely a Smylist akadémia elmélete szerint történik.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Minden páciensünk egyedi igényekkel és adottságokkal érkezik rendelőnkbe és ennek megfelelően tervezzük meg a kezelés folyamatát, már előre látva annak pozitív eredményét. Büszkék vagyunk arra, hogy gyakran reménytelennek tűnő fogászati állapotokból gyönyörű végeredményt varázsolunk. Sokszor romokból építünk palotát. Ez adja szakmánk szépségét.

Munkatársaimmal együtt imádjuk, amit csinálunk. Mert minden nap látjuk munkánk igazi eredményét a kezelések végén. Ez pedig pácienseink ragyogó mosolya.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Rendelőnkben modern, digitális eszközökkel dolgozunk. Nem csak a fogászati eszközeink tekintetében, hanem minden más alkalmazást használunk, ami a kezelések sikerességét segítheti.

Pácienseink több csatornán is elérhetnek bennünket. Ajánljuk figyelmükbe Facebook oldalunkat, ahol nagyon sok esettanulmányt láthatnak. Ezeken láthatják, hogy nincs reménytelen fogászati állapot.

Weboldalunkon pedig minden szolgáltaltásunkat megismerhetik a hozzánk fordulók.

Kollégáink telefonon is szívesen adnak tájékoztatást és időpontot konzultációs vizsgálatra. Hívjon bennünket bizalommal a 06 (30) 7 847 781 vagy 06 (30) 9 833 137 telefonszámon.