ÉpítőiparBalatonvilágos

TeamBau

Felujítás vagy Expressz Javítás elérhetö áron!

A vállalkozásunk 2002 óta folyamatos bővüléssel működik. Igyekszünk az aktuális trendeknek, előírásoknak, szabályoknak megfelelni és a munkát a lehető legmagasabb szakmai szinten és minőségben űzni. Csapatunk valódi szakemberekkel dolgozik, akiknek a szakmai végzettsége garantált, folyamatosan képzik magukat, illetve megfelelő referenciával rendelkeznek. Kérem tekintsék meg az elmúlt években elvégzett munkáinkról a facebook oldalon és emailon kaphat. Amennyiben szeretne minket felkeresni vagy árajánlatot kérni, akkor a keressen meg minket.

Miért lettél vállalkozó?

Mert úgy gondoltuk hogy a minőséget képviselve szebb jobb dolgokat hozhatunk létre. Fontosnak tartjuk hogy ha meg kell csinálni egy munkát akkor egyszer csináljuk meg.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Épitőipari szolgáltatás amit nyujtunk ezek közül a következ

Villanyszerelés, javítás

Vízvezeték szerelés, javítás

Hideg burkolás

Meleg burkolás

Festés mázolás

Bútor asztalos

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Vállalkozóként arra vagy büszke mikor egy hibát elháritását végzem és a vevő boldog. Amellett lelkiismeretesen végzem a munkám.

A válalkozásomra azért vagyok büszke mert örömet okozok a megrendelőmnek.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A digitális online eszközök elengedhetetlen hiszen a megrendelők online keresik a megfelelő vállalkozást, itt kapnak ajánlatott és a számlákat is itt kapják meg.