Gyártás / IparMezőberény

Dor-Fru Kft

Rizs termeltetés és feldolgozás

Valoryz brand mögött egy családi vállalkozás dolgozik minden nap azon, hogy a hazai termesztésű rizsből kiváló magyar élelmiszert állítson elő.

Korszerű üzemünkben megújuló energiát használva igyekszünk ökológiai lábnyomunkat csökkenteni. A hagyományos gazdálkodásból származó magyar rizs mellett kiemelt szerepet kap cégünknél a bio rizs feldolgozás és értékesítés.

A hagyományos száraz áruk mellett - "A" min. fehér rizs, Barna rizs és rizslisztek - nagy hangsúlyt fektetünk a termékfejlesztésre. Célunk a jövőben innovatív technológiákkal olyan rizsalapú termékek gyártása, melyek környezetbarátak, egészségesek és táplálóak.

Miért lettél vállalkozó?

Számomra a vállalkozás folyamatos fejlődési lehetőség. Ahol minden nap új megoldásokat kell keresni és találni.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Cégünk élelmiszeripari szolgáltatásokkal foglalkozik. Üzemünkben kizárólag rizs feldolgozással és csomagolással foglalkozik, így tudjuk garantálni a 100%-os gluténmentességet.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Egyedülálló értékeket képviselünk, melynek a legfőbb szempontja, hogy kiváló minőségű rizst illetve rizsalapú termékeket gyártsunk, segítve ezzel a hazai termelőket. Példát szeretnék mutatni fiatal anyaként és vállalkozóként, hogy a család és a karrier, ha kemény munka árán is de egyformán képviselheti magát egy nő életében és egyensúlyba lehet egymással.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Az online marketing és kommunikáció a jelenlegi helyzetben még nagyobb segítséget nyújt az értékesítési paltformok területén.