Hangszer, zeneGyula

Ricsi Trió Bt./zenekar

Zeneszolgáltatás, Hangosítás, Selfiebox - fotógép bérlése

Zenekarunk immáron 16 éve szórakoztatja a bulizni vágyó családi és baráti társaságokat országszerte és a határon túl is. Repertoárunkban minden korosztály megtalálja a kedvére való talpalávalót (modern, valamint retro hazai és külföldi zenék).

Zenekarunk kétféle csomagban rendelhető: hagyományos és party csomagként.

A hagyományos csomagban kikéréseknél, esküvői gyalogmenetnél, illetve vendégvárásnál vállalunk élőzeneszolgáltatást. A party csomag választása esetén hajnalban az élőzene mellett - igény szerint - egy kis discozenével dobjuk fel a hangulatot, amely az általatok előre összeállított és kedvelt dalokat is tartalmazza.

Ha szimpatikusak vagyunk számotokra akkor keressétek fel a weboldalunkat vagy a facebook oldalunkat. Sok-sok szeretettel várjuk a megtisztelő ajánlatkéréseteket 2, 3, 4 vagy akár 5 fős felállású formációnkra vonatkozóan egyaránt.

Selfiebox - fotógép:

A nagy érdeklődésre tekintettel új szolgáltatással bővültünk, selfiebox bérlési lehetőséget is nyújtunk Számotokra. Ami magában foglalja igény szerint 4, 6 vagy 8 órás eszközbérlést, a képek digitális mentését és a fotók KORLÁTLAN helyszíni nyomtatását, választható háttereket, vicces kiegészítőket, személyes asszisztenciát és további izgalmas funkciókat, lehetőségeket.

A selfiebox bérlést önálló szolgáltatásként, és zenekarunk foglalása mellett, közös csomagban is egyaránt igénybe tudjátok venni.

Amennyiben a zenekarunkkal együtt foglaljátok le a selfieboxot, abban az esetben ezen szolgáltatásunkhoz kedvezményesen, piaci ár alatt tudtok hozzájutni.