IT / KommunikációJászberény

Varga Bertold

Landing oldal készítő

20 éves vagyok, és már 4 éve aktívan benne vagyok az üzleti életben.

10 évesen elkezdtem használni a Photoshopot, és 16 évesen indítottam - édesapám cége segítségével - egy üzletet belőle.

Kezdetekben átlagfelhasználóknak szóló, majd később egy világ szinten is egyedülálló mikro- és kis vállalkozásokra specializált oktatóanyagot készítettem ( http://photoshopfelho.hu/ ). Ennek a lényege nem csak az, hogy a program használatát oktatom, hanem a kisvállalkozók bizniszéhez szükséges grafikák elkészítését tanítom meg.

Több hazai és külföldi példa is létezik Photoshop tanfolyamra, de olyan ami konkrétan az üzleti életbe szükséges grafikákra alapszik, a világon is ez az egyetlen.

Nemrég pedig megalapítottam a Landing24-et, ahol az elmúlt 10 év Photoshop- és 4 év üzleti tudását felhasználva, marketing alapú landoló oldalakat készítek kisvállalkozások számára.

Miért lettél vállalkozó?

Mindig is független és kiegyensúlyozott életre vágytam, hamar rájöttem, hogy csak így fog sikerült. Már az iskolában sem bírtam elviselni, ha egy csoportnak nem én voltam a vezetője, így tudtam hogy nem bírnám az alkalmazott létet. Az ilyen kalibereknek mint én, muszáj vállalkozónak lenniük, különben túlzottan korlátok közé lesznek szorítva.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Landing oldal készítés, landing oldal tanácsadás, landing oldal elemzés. Photoshop online tanfolyam, grafikakészítő tananyagok.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Arra, hogy már egészen fiatalon belefogtam mindebbe, anélkül hogy bármiféle nagy tapasztalatom lett volna.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Ha nem lennének, az én vállalkozásom sem jöhetett volna létre.

Digitális eszközökkel dolgozom az időm legnagyobb részében.