MarketingGyőr

LAVENDER Design

Teljes körű marketing szolgáltatás, tanácsadás, kivitelezés.

Full szervíz marketing támogatás

A LAVENDER Design grafikai munkák tervezésével, Wordpress weboldalak készítésével és átdizájnolásával, illetve teljes körű marketingszolgáltatással foglalkozik, ezen belül is kiemelten az online marketing területtel.

A LAVENDER Design mottója: „ Grafika – web – online marketing, minden egy helyen, egy kézben!“

Munkám során mindig a minőségi munkára törekszem, számomra az elégedett megrendelő a legfontosabb. Sikerem záloga a megbízhatóság és a pontos, precíz munka, a kreativitás pedig alapfeltétel!

Főbb szolgáltatási területek:

- Grafikai tervezés

- Nyomtatott anyagok megtervezése és nyomdai előkészítése ( Szórólap • Plakát • Névjegykártya • Vocher, ajándék-kártya, kupon • Katalógus • Mappa • Menükártya • Étlap)

- Logó és arculattervezés

- Online kreatív anyagok tervezése (oldalkezelésnél, Facebook-Instagram-Google Ads hirdetési kampányokhoz, bannerekhez)

- Weboldalkészítés

- Webshop üzemeltetés

- Online marketing tanácsadás és kivitelezés

- Keresőoptimalizálás

- Tartalommarketing

További információk:

Munkák/referenciák: https://lavender-design.hu/munkak

Facebook: https://www.facebook.com/lavenderdesigngyor

Instagram: https://www.instagram.com/lavenderdesigngyor

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUV3qf5Kc3m7u2c7ACrjh1Q

Miért lettél vállalkozó?

Újfajta lehetőséget és kihívást kerestem, és a szakmai pályafutásom akkori szakaszában ez tűnt a megfelelő pillanatnak. Szerettem volna magamat önállóan is megmutatni, aki a nehézségek és az erős verseny ellenére is képes megállni a helyét. Mondom ezt nőként és családanyaként is, ami további kihívást, de egyúttal erőt is adott.

Az elmúlt 2 év megmutatta, hogy van helye a LAVENDER Design-nak a piacon, életképes lehet egy kis cég is, ha kellő elhivatottsággal, jó ötletekkel, szakmai tudással és alázattal kész a munkáját végezni.

Büszke vagyok az eddig elért eredményeimre, és bízok benne, hogy a jövőben is további lehetőségek találnak meg.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Nagyon szerteágazó a profil, amit kínálok, és ez egyben a nagy előnye is a LAVENDER Design-nak. "Minden egy helyen, egy kézben"- ahogy a a mottó is mondja. Így ugyanis a marketingnek szinte a legtöbb területén tudok a felmerülő igényekre megoldásokat kínálni.

A teljesség igénye nélkül csak néhány terület, ahol már bizonyított a cég és referenciákkal is rendelkezik:

- grafikai munkák

- nyomdai anyagok készítése (névjegykártya, plakát, szórólap, bemutatkozó anyag)

- FB és egyéb online kreatívok szerkesztése

- Online hirdetési kampányok megtervezése és kivitelezése (FB, Instagram, Google Ads)

- Marketingstratégia készítése, marketingtervezés

- Weboldalkészítés

- SEO

- Tartalomgyártás, blogcikkek írása

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Amikor belevágtam, nem sokan jósoltak hosszú jövőt, mondván kisvállalkozások az 1 évet is alig élik meg. Majd eltelt az 1. év, majd a 2. is, és remélem, még lesz folytatás. Amire még büszke vagyok, hogy minden, amit mára elértem, az a saját erőmből, az ötleteimből, a munkámból épült. Mint egy kockavár, kockáról-kockára, egyre magasabb és nagyobb lett. Jött egy ötlet, amiből lett egy ügyfél, majd abból 2 új, és csak azt vettem észre, hogy megkeresnek újabb munkával. Persze nem mondom, hogy minden "tündérmese". Mindenért meg kell folyamatosan most is küzdeni, és az mellett, hogy új ügyfeleket szerez az ember, további kemény munka a meglévők megtartása is. Számomra az elégedett ügyfél a legfontosabb, ezért munkám során mindig arra törekszem, hogy a számára és a feladat szempontjából legoptimálisabb és legjobb megoldást találjuk meg közösen. Fontos, hogy mindig megtaláljam az ügyfeleimmel a közös hangot. Ez a fajta bizalom minden munkában az alap, és ezt érzik is a partnereim.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Jelenleg az online és a digitális eszközök nélkül sokkal kevesebb lehetőségünk lenne. Aki ezt kihasználja, előrébb jut, aki él ezekkel az opciókkal, versenyelőnyt szerez. Épp ennek a felismerése volt az, amiért elkezdtem az online marketinggel behatóbban megismerkedni a cégalapítás előtt, mert kiderült, minden amit addig tudtam, ismertem, tanultam marketing címszó alatt, már rég nem ugyanaz. Mindig fejlődnünk kell, hogy előrébb juthassunk. Sok tanulással és utána még több munkával. Az online és digitális eszközök ma lehetővé teszik, hogy új kapuk nyíljanak meg cégek előtt, az online területen dolgozó vállalkozásoknak pedig, - mint amilyen a LAVENDER Design is - épp ez ad lehetőséget, hogy ebben tudjanak nekik segíteni.