MarketingRákóczifalva

Pragmamedia

Marketing megoldások, tartalomkezelés, műsorvezetés

A Te céged lesz előtérben, ha mi vagyunk a háttérben!

Miben segíthetünk Neked?

– kezeljük internetes felületeidet

– segítjük helyszíni promóciós munkádat

– marketing megoldásokat kínálunk

Miért töltenél éjszakákat a marketinggel?

Mi megírjuk a kampányodhoz kapcsolódó, vagy akár folyamatos, célcsoportod nyelvén fogalmazott blog bejegyzéseidet és közösségi média posztjaidat, kezeljük internetes felületeidet, legyártjuk biztos hatást elérő rádió spotjaidat, mindezt arculatoddal összhangban.

Számos ismert márka aktivitásainak részeseként jól tudjuk, egyre színesebb, jobban pozicionálható, személyre szabható az online marketing és egy országos kampányt is lehet vezényelni, bonyolítani egyetlen laptopról, mobil telefonról, ám a sikerhez a célcsoporttal való személyes kontaktus is elengedhetetlen.

Számíthatsz ránk ebben is:

- termékbemutató, főzőshow

- segway elektromos jármű promóció

- szórólapozás, regisztráció, hostess feladatok

- műsorvezetés

Alakítsuk ki együtt azt a marketing mixet, ami a legjobban szolgálja a céljaidat!

Meghallgatjuk, mit szeretnél, de lebeszélünk arról, ami nem célravezető.

Működő megoldásokat kínálunk, hogy Neked ne kelljen a marketingen törnöd a fejed.

HAJDÚ CSABA

Kommunikációs és marketing szakember, vállalkozó. 30 éve dolgozik országos és helyi rádióknak, közel 20 éve foglalkozik webfejlesztéssel, multimédia tartalmak készítésével, másfél évtizede marketinggel. 1990-től a Magyar Rádió Szolnoki Körzeti Szerkesztőségében, a szolnoki Amadeus Rádióban és az Aktív Rádióban zenei szerkesztő, programigazgató, szerkesztő-műsorvezető, 2014-től a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ marketing főmunkatársa. Nevéhez fűződik az Agóra online marketing stratégiájának, marketing portfóliójának kialakítása, online tartalmi fejlesztések. 2005 óta a Pragmamedia tulajdonosaként KKV-k online marketingjét segíti. Online média előadásokat tart középiskolásoknak, 2019-2020-ban az NMI Közösség és média képzésének előadója. Szakterülete a közösségi média.

Miért lettél vállalkozó?

Optimista, törekvő és folyton valami új ötleten dolgozó figura vagyok. Ezt a szabadságot a vállalkozás adja meg számomra.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Folyamatosan ötletelünk, tervezünk, integráljuk a legújabb marketing trendeket, infokommunikációs lehetőségeket.

Miért töltenél éjszakákat a marketinggel?

Megírjuk a kampányodhoz kapcsolódó, vagy akár folyamatos, célcsoportod nyelvén fogalmazott blog bejegyzéseidet és közösségi média posztjaidat, kezeljük internetes felületeidet, legyártjuk biztos hatást elérő rádió spotjaidat, mindezt arculatoddal összhangban.

Nem csak online számíthatsz ránk!

Termékbemutató, szórólapozás, hostess promóció, segway elektromos jármű promóció, céges rendezvény szervezésben is segítjük vállalkozásodat.

A marketing és elektronikus sajtó világában eltöltött sok-sok év után még mindig izgalom, kihívás számunkra megalkotni a céged, terméked arculatát, összehangolni a különböző médiaelemekkel, követni és emelni a piaci jelenlétedet, eredményedet.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Kommunikációs és marketing szakemberként, vállalkozóként 30 éve dolgozom országos és helyi rádióknak, közel 20 éve foglalkozom webfejlesztéssel, multimédia tartalmak készítésével, másfél évtizede marketinggel. 1990-től a Magyar Rádió Szolnoki Körzeti Szerkesztőségében, a szolnoki Amadeus Rádióban és az Aktív Rádióban zenei szerkesztő, programigazgató, szerkesztő-műsorvezetőként dolgoztam, 2014-től a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ marketing főmunkatársa vagyok. 2005 óta a Pragmamedia tulajdonosaként KKV-k online marketingjét segítem. Online média előadásokat tartok középiskolásoknak, 2019-2020-ban az Nemzeti Művelődési Intézet Közösség és média képzésén tartok előadást.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Folyamatosan ötletelünk, tervezünk, integráljuk a legújabb marketing trendeket, infokommunikációs lehetőségeket. Minden közösségi felületen ott vagyunk, digitális tartalmakat gyártunk.