MarketingPécs

Relevant Marketing & Branding

Marketing & Branding

Mikro-, kis- és középvállalkozásoknak segítünk online marketing tevékenységük kiaknázásában, SEO-ban, grafikai tervezésben, weboldalkészítésben és márkaépítésben. 7 éve foglalkozunk online marketinggel és brandinggel, főként e-kereskedelemre és saját márkás termékekre specializálódva. Végigkövettük az online kereskedelem dinamikus fejlődését és láttuk, mekkora potenciál van az online jelenlétben, a márkákban, ha tudatosságot viszünk a működésbe.

Küldetésünk, hogy rendszert vigyünk a vállalkozások online tevékenységébe és segítsünk hosszú távon is eladható, szerethető márkákat építeni.

Miért lettél vállalkozó?

Az alkotás szabadságát és a tengernyi kreativitás lehetőségét látom a vállalkozói létben. Azért lettem vállalkozó, mert jó érzés látni, ahogy a munkám által épül a vállalkozás és az ötleteim megvalósulása rajtam múlik. Fő motivációm az értékteremtés és a tudás átadása, mert azt gondolom, hogy a tudásmegosztás viszi előre a világot és az élethosszig tartó tanulás mozgatja. Ha a tudásom által más vállalkozásoknak is segítséget nyújtok, akkor elégedett vagyok magammal.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Ha a saját vállalkozásom marketingjét szeretném rábízni valakire, először biztosan arról gyűjtenék információt, hogy mennyire megbízható az adott cég. Nem mindig a leghangosabb a legjobb, ezt sokan saját kárukon tanulják meg. Mi az egészséges növekedést választottuk, mert minőségi munkával szeretnénk pozitív képet kialakítani magunkról, amihez idő kell.

Szerintem egy partner kiválasztásánál az az egyik legfontosabb szempont, hogy mennyire jártas azon a területen, ahol szükségem van rá és milyen kapcsolatai vannak. Nálunk a legnagyobb előny, hogy nem kell irodában robotolnia senkinek, hanem saját mozgástérrel dolgozunk, most még egyéni vállalkozásként, ami lehetőséget ad a kreatív munkavégzésre és a fejlődésre, hiszen a digitális marketing, a grafikai megoldások, a branding, mind dinamikusan fejlődő területek.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

- Tartalommarketing&SEO

- Marketing&Branding

- Grafika&Web

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Amikor ajánlások útján keresnek fel idegen emberek, az mindig egy olyan visszacsatolás a munkánkról, ami megerősít abban, hogy jó úton járunk és olyan értékeket képviselünk, amelyet ügyfeleink is megbecsülnek.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Honlapunk és a Facebook lehetőségeit kihasználva biztosítjuk a kapcsolatfelvétel lehetőségét, a referenciáink böngészését leendő ügyfeleinknek.