MarketingGyőrújbarát

WebID

Honlapok és webáruházak marketing szemlélettel tervezve.

Honlapot, vagy Webáruházat szeretnél? A weboldalt marketing szemlélettel tervezzük meg, hogy valóban eredményes legyen: új ügyfeleket és bevételt hozzon. Megtanítunk arra is, hogyan lehetsz cégeddel hosszú távon sikeres az interneten!

Kérj árajánlatot, tervezzük meg az oldalt és körözd le a konkurenseid!

Miért lettél vállalkozó?

A vállalkozásomat 2005-ben alapítottam: azóta is az motivál, hogy a tudásommal segítsek a cégeknek sikeresebbé válni az interneten.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

- Honlapkészítés: Olyan honlapot készítek a megrendelőimnek, ami ismertté teszi a cégüket, amivel új ügyfelekre találhatnak és ami folyamatos bevételt hoz majd nekik.

- Webáruház fejlesztés: Az általunk készített OpenCart alapú webáruházzal könnyebben értékesíthet a tulajdonosa, a vásárlók az egyszerű kezelhetősége miatt szeretik az online boltjainkat és gyakran visszajárnak oda.

- Webmarketing: Webes felületeket és marketing kampányokat tervezünk és követjük azok minden lépését, hogy azok a cégek akik megbíznak bennünket, sikeresek lehessenek az interneten.

Fentieken kívül nyílt forráskódú szoftverekkel is foglalkozunk: Joomla, Wordpress és OpenCart alapú weboldalak fejlesztésében, üzemeltetésében, karbantartásában (hibajavításban) számíthatsz a szakértő segítségünkre!

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A vállalkozásom 2005 óta stabilan működik. Az ügyfeleim elégedettek a munkámmal és annak minőségével, hálásak hogy folyamatosan naprakész megoldásokat ajánlok nekik és a kérdéseikkel is bizalommal fordulhatnak hozzám.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Digitális webes ügynökség vagyunk, így mindenünk az interneten, illetve a felhőben fut. Munkánk során figyeljük a trendeket, kutatjuk azokat a lehetőségeket amiket egy magyar vállalkozás a legeredményesebben használhat, hogy elérhesse a céljait.