SzabadidőBudapest VI.

Miniváros Kft

Interaktív családi szórakoztató központ

A Miniváros Kft 2011 óta üzemelteti a MiniPoliszt. A MiniPolisz a Király utcában 2015 óta várja a családi szórakozásra vágyókat. Az 1000 m2-en felépített városban több mint 20 foglalkozást próbálhatnak ki a gyerekek szüleik, nagyszüleik, testvéreik segítségével. Néhány órára a kicsikből orvos, postás, rendőr, pénztáros, szakács, pincér is válhat. A családok vendégül láthatják nálunk szülinapi party keretében a barátokat, osztálytársakat. A játék mellett sokat tanulhatnak a gyerekek a felnőttes dolgokról.

A hozzánk érkező ovis és iskolás csoportok interaktív tanórák alatt játékosan tanulhatnak. Állunk cégek rendelkezésére családi napok, gyermek programok helyszíneként.

MiniPolisz- a hely, ahol Te is felnőtt lehetsz

Miért lettél vállalkozó?

Hogy saját álmaimat megvalósíthassam, hogy az ötleteimből valóság legyen!!! Így csak rajtam múlnak a dolgok. Enyém a döntés, persze annak a súlya is...

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Gyerekeknek és családoknak, ovis és iskolai csoportoknak kínálunk önfeledt és egyedi szórakozási lehetőséget a belváros szívében. A játék közben sok-sok tanulásra is lehetőség nyílik. Ha közben megéhezik a család a büfénk rendelkezésre áll. Szendvicsek, sütik, hideg és meleg italok a kínálatban. Szülinapi patyk és gyerekzsúrok remek helyszíne is lehet a MiniPolisz. Sok kiegészítő kézműves program, vidám zene, óriás bábok is mindig megjelennek a helyszínen.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Megálmodtam valamit, megvalósítottam és az emberek szeretik. Büszkeséggel tölt el, hogy az országban a nyitás óta is egyedülálló dolgot sikerült csinálni.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Természetesen a háttérmunka alap feltétele, hogy megfelelő minőségű digitális eszközöket tudjunk használni. A játéktérben is egyre gyakrabban feljesztünk olyan játékokat, melyen alapje az online technika.