MarketingGyula

Online Marketing Wings Kft.

Webfejlesztés, online marketing, videó gyártás

Vállalkozásoknak segítünk weboldaluk és online marketingjük fellendítésében videó gyártással együtt.

Szolgáltatások:

Webfejlesztés

Google Ads menedzsment

Facebook és Instagram menedzsment

Webszövegírás

E-mail marketing

Google keresőoptimalizálás

Komplex online marketing kiszervezés

Üzleti videó gyártás

Online marketing oktatás és tanácsadás

Miért lettél vállalkozó?

Vállalkozói ambícióm 12 éves koromban kezdődött, amikor is elkezdtem azon gondolkozni, hogy milyen minőségi munkával kereshetnénk egy kis pénzt. Valószínűleg én lehettem az első magyar gyermek "kagyló díler". Ugyanis a nagynénikém az olasz tengerpartról hozott egy szatyornyi kagylót ajándékba, én pedig kreatívan becsomagoltam és értékesítettem vasárnaponként a piacon. Azóta tudom, hogy aranyos gyermekekkel, cuki háziállatokkal és hiányos öltözetű hölgyekkel "mindent" el lehet adni. :)

Tehát mindig is vállalkozó szerettem volna lenni. Informatikai mérnök a végzettségem, így már az egyetemen webfejlesztőként kezdtem a pályafutásomat. Számos weboldalt készítettem és közben rájöttem, hogy a programkódok nem kötnek le, színesebb tevékenységre vágytam. Sokkal jobban érdekelt pl.: miként lehet felhasználóbarát webes arculatot készíteni, keresőoptimalizálni a weboldalt, hirdetni a Google-ben. Az évek alatt az egész webes szakmát kitanultam és számos végzettséget szereztem.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Teljes körű online marketing kiszervezést vállalunk a domain regisztrációtól a weboldalak fejlesztésén át a vásárlói tölcsér létrehozásáig a marketing kampányok futtatásával együtt.

Az online marketing területben való szakmaiság hozta meg számomra 2017-ben azt a felismerést, hogy az online videó tartalomgyártás lesz a jövő egyik fontos digitális eszköze. Informatikai mérnökként a tehnológia mindig is közel állt hozzám, így elkezdtem orientálódni ezen szakterületre is. Mivel tudom hogyan kell értékesíteni a weben, és ezt át tudom ültetni a videókba is, így a technikai feltételeket kellett megteremtenem, hogy ki tudjak teljesedni. Végül 2020 tavaszán külön brandként indítottam el a vállalkozásomban az üzleti videó gyártás szolgáltatást.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

2015. januárjában megszereztem a minősített Google Partner címet, melyet azóta is folyamatosan meg tudtam tartani.

Már több mint 110 weboldalt készítettünk és több mint 100 online marketing projektben vettünk részt.

A Google Ads-ben ez idáig több mint 200 millió Ft értékű hirdetést kezeltem.

Több mint 3 éve cégvezetőket, marketingeseket oktatok az online marketing szakterületeiből egész napos tantermi szemináriumokon. Összességében már 1.000 embert oktattam, vagy adtam marketing tanácsot.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A megfelelő számítógép, mint munkaállomás, nálunk kardinális kérdés. A kapcsolattartást nem csak telefonon, de videókonferencia segítségével is meg tudjuk oldani, illetve képernyőmegosztással, hogy könnyedén lehessen a másik fél gépén a beállításokat elmagyarázni.

Az ügyfeleink a weboldalainkon tudnak bejelentkezni, illetve akár részletes árajánlatot kérni.